IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции зима 2022 – с какво да заместите обемния шал?

23 януари 2022 21 00

Ето един трик, който е хит този сезон

IStockphoto

IStockphoto

Използването на обемен шал, който може да увиете по най-различни начини – около главата, шията или раменете, е една от тенденциите от 2021 г., която се пренесе и в новата. Но каквото и да си говорим, не всеки обича да излиза с такъв навън. Особено в по-студените дни, понякога ни е твърде некомфортно да носим със себе си, най-вече в градския транспорт, дебело яке, шапка, ръкавици и още няколко ката дебели аксесоари. Това ни кара да бъдем по-изобретателни и да ползваме повече мултифункционални модели.

Момичетата на запад обичат да слагат риза или тънка блузка върху потник или тениска. Това става най-често през пролетта и лятото. Но не я обличат, а я мятат просто на раменете, като връзват ръкавите един за друг или ги увиват така, сякаш прибират два чорапа. Сходен трик се среща и през зимата – само че с плетива.

С какво да заместите обемния шал?

Време е да изпробвате модния хак, при който върху палтото, тренча или по-дебела блуза, да наметнете съвсем небрежно пуловер или жилетка. Това е един вид алтернатива на някои шалове.

„Обичам да връзвам пуловер на раменете си вместо шал“, казва стилистката Нийло Нури, според която това е чудесен начин да покаже любимите си плетени пуловери.

„Бих препоръчала това само за дебел пуловер, тъй като с тънките не е същото“, добавя тя пред TZR.

Според инфлуенсъри, не е нужно пуловерът да е вързан перфектно.

Ето няколко съчетания, които да изпробвате:

Тренч и пуловер

Този вариант е подходящ за по-топло и слънчево време, в което може да си облечете тренч. Ако той е по-светъл на цвят, то пуловерът е добре да е по-тъмен – кариран или едноцветен.

Цветен акцент – в пуловера

Ако искате да бъдете забелязани, то върху палтото или якето, наметнете пуловер в по-ярък цвят. Може да се спрете на оранжевото, яркорозовото или искрящозелено.

Кожено палто и пуловер

Всяка една жена е хубаво да има дълго черно кожено яке, което да облича за по-специални поводи през зимата. Около него може да се увие асиметрично пухкав пуловер – сив или кафяв. Дори такъв с животински принт, ще е перфектното допълнение към вашия аутфит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари