IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Паулина Порижкова припозна себе си в Кари Брадшоу

10 февруари 2022 08 30

Скръбта ѝ в „И просто така…“ била подобна на нейната

БГНЕС

БГНЕС

Паулина Порижкова показа за пореден път, че харесва телевизионния сериал „Сексът и градът“. След като подкрепи Сара Джесика Паркър за белите ѝ коси, известният модел сподели, че открива себе си в Кари Брадшоу и нейната скръб в продължението „И просто така“.

Може би общото между двете е това, че са красиви, независими, но не могат да си представят живота си без мъже. Тъкмо изгледала десетте серии, давани по HBO, Порижкова изтъква, че също като Кари тъгува за мъжа си. Както може би някои са видели, в първия епизод съпругът на Брадшоу (изигран от Крис Нот) умира.

През 2019 г. моделът губи Рик Окасек (намира го мъртъв в дома им), като макар след това да има други мъже в живота си, тя не спира да тъгува по него. И според нея, скръбта на главната героиня във филма резонира с тази на нея като вдовица.

„Най-опустошителното ми беше, че Кари се разхождаше по улиците на Ню Йорк безсмислено, опитвайки се да надмогне болката си“, написа тя, споделяйки кадър от последния епизод. И добави:

„И аз направих същото. Ходех с часове в гората зад къщата ни в студа“.

Порижкова изтъква, че плакала почти през цялото време, в което гледала продължението.

„Ние знаем по-добре. Знаем откъде идва болката. И въпреки това се опитваме да я изпреварим“, казва още тя.

С поредната тъжна публикация Паулина предизвика коментари на нейните фенове, които се опитаха да я утешат. От друга страна много вдовици се съгласиха с казаното от нея и изразиха как се чувстват след своята загуба.

Паулина Порижкова, която вече гони 60-те години, продължава да се снима за различни реклами, излизаше с Адам Соркин след смъртта на първия си съпруг. Връзката ѝ с режисьора обаче не продължи дълго и през лятото на 2021 г. тя обяви, че са се разделили. След това си направи профил в сайт за запознанства, но бе честна с феновете си, че е трудно там да открие сродната си душа.

Междувременно стана ясно, че вече има документален филм за продължението на „Сексът и градът“. В него продуцентите на Сара Джесика Паркър показват ексклузивни кадри от снимачната площадка. След финала на първи сезон, все още не е ясно дали да очакваме втори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари