IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Показват модни находки на Фран Дрешър от „Гувернантката“

10 април 2022 15 00

Ситкомът от 1993 г. вдъхновява много жени за покупки

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Спомняте ли си сериала „Гувернантката“? Там Фран Дрешър играе жена, която попада случайно в дома на бродуейския продуцент Максуел Шефилд. Изоставена от годеника си и без никаква работа, тя се съгласява да гледа трите му деца. Но няма и представа в какво се забърква, договаряйки се с изисканото британско семейство. Наред с основните си послания, тв продукцията е истинско вдъхновение за модни находки.

Dolce & Gabbana, Versace, Lillie Rubin, Todd Oldham, Thierry Mugler и Moschino. Това са най-големите марки, с които актрисата бива обличана за ролята си на 30-годишната Фран Файн в шестте сезона на сериала. Днес най-големите ѝ последователи могат да се докоснат до нейните модни находки.

„The Nanny“ или „Гувернантката“ се казва изложбата, събрала близо 20 модни находки на славещата се с ексцентричния си смях бавачка. До 25 март те се намираха в художествената галерия „Tripostal“ на Лил, Франция. След това тръгнаха на обиколка из други големи страни и градове.

Фран Дрешър показва модните си находки във видео

„Здравейте, аз съм Фран Дрешър. Добре дошли на изложбата. Надявам се да се насладите на шоуто!“, казва звездата във видео, споделено в Instagram.

Най-интересните модели дрехи на гувернантката трябваше да бъдат показани още преди две години. Но заради появата на COVID и пандемията, плановете на организаторите се провалиха. Сега 64-годишната актриса е щастлива, че най-сетне пъстрите ѝ тоалети ще бъдат видени на живо.

Цветните сака, миниполи, рокли с принтове – част от нейните модни находки

Ако разгледате страницата на изложбата в социалната мрежа, ще си припомните за какво ви говорим. Фран, която има страхотна фигура и досега, обожаваше късите поли и рокли. Тя винаги имаше едно черно сако в гардероба си. Но заедно с него носеше костюми, съставени от различни цветни парчета.

Изчистени дънки с черно поло и шарено елече – една от любимите ѝ комбинации

Гувернантката, която се влюбва в бащата на децата, за които се грижи, се стреми да го впечатли с външния си вид. Неведнъж тя носи дънки с едноцветна блуза. А отгоре има по-нестандартен аксесоар или пъстра жилетка/елек.

Най-разпространените ѝ модни находки – на Moschino

Moschino отговаря за доста емблематични визии от популярния сериал. Такава е роклята на черни и бели точки, изпъстрена с плодове като диня, черешки, ябълка и други. Дизайнерите от въпросния бранд измислят и някои сака, които тя съчетава с черна минипола.

Червената кожена чанта във форма на сърце, на същия бранд, е друго нещо, което е част от изложбата. Тя е актуална и до днес, като в сериала Фран почти не се разделя с нея.

Наред с модните находки, посетителите могат да видят и снимки, направени зад кулисите на ситкома, излъчен за първи път в ефира на CBS.

Носителка на „Еми“ за костюми стои зад модните находки в „Гувернантката“

В свое включване в Instagram, Бренда Купър споделя колко много се гордее с визиите на Дрешър, превърнали се в истинско вдъхновение за хиляди жени по света.

Стил, остроумие и хумор на едно място. Това била основната цел на стилистката на продукцията. И допълва, че искала героинята да е не само секси, но и цветна, при това много забавна.

Фран Дрешър,

Getty

„Фран ми даде крила и ми се довери... Тя просто ме остави да направя каквото искам..., споделя Купър пред Hello Gigles.

Фран Дрешър се снима в „Гувернантката“ от 1993 до 1999 г. Преди две години тя и бившият ѝ съпруг Питър Марк Джейкъбсън, който бе сценарист на сериала, имаха идея за продължение. Но така и не успяха да зарадват феновете с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари