IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – кралица Максима с тоалет в актуален цвят

3 май 2022 08 30

Тя и дъщерите ѝ отбелязаха Деня на краля

БГНЕС

БГНЕС

Кралица Максима и целият холандски народ отбелязаха Деня на краля. На 27 април нейният съпруг – Вилем Александър, навърши 55 години. Рожденият му ден бе повод за всенародни тържества, за които тя облече специален тоалет.

Следвайки тенденциите за пролетна мода, кралицата, както и нейните дъщери, облякоха актуални тоалети. Разбира се, сред тях най-голямо внимание привлече този на кралица Максима.

Кралското семейство празнува в град Маастрихт. Но преди да се появи пред камерите, си направи снимка за спомен, която сподели в Instagram.

кралица Максима,

БГНЕС

Пролетна мода – кралица Максима знае кой цвят да избере

Кралят и кралицата позират, заобиколени от трите си дъщери – 18-годишната принцеса Катарина-Амалия, принцеса Алексия (16), и принцеса Ариана (15).

На кадъра се вижда, че Максима е със страхотна рокля в яркорозов цвят – един от актуалните за сезона. Той е комбиниран с палто без ръкави в цвят слонова кост. Както и обувки и миничанта от светъл велур.

кралица Максима,

БГНЕС

Чантичката на кралицата пасва на костюма на принцеса Катарина-Амалия. От друга страна Алексис е с розов, облечена с костюм в тъмнозелен цвят.

Видео, споделено в социалните мрежи, показва как цялото семейство танцува с насъбралите се хора на улицата, дошли, за да поздравят краля за рождения му ден. В него и на снимките на фотографите, виждаме по-добре роклята на Максима, която е леко разкроена, с дължина под коляното. Тя е с широки ръкави.

По данни на Holland.com, в Деня на краля, много холандци са можели да продават свои стоки на улицата. Много от тях приготвяли и традиционни ястия на специално изнесени шатри, които кралят и кралицата посетили.

Рожденият ден на крал Вилем Александър бива отбелязан по-шумно за първи път след 2-годишно прекъсване заради пандемията.

КоментариКоментари