IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари 2022: Големите колани се завръщат

20 май 2022 10 30

Модата от 2000 година отново е тук

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Срещали ли сте някога аксесоар, който достига връхната си точка в гимназията, чувствал се е толкова безцелен, че е изпаднал в екзистенциална криза, едва е преминал през университета и сега единственият път, когато мислите за него е, когато се появява в ироничен мийм в социалните мрежи? 

Това беше животът и смъртта на големия и широк колан. Преживяхме травмата в началото на 2000-те години и станахме свидетели как колективният стил се превръща в кръстоска между Ашли Тисдейл в "Училищен мюзикъл" и Майли Сайръс в "Хана Монтана". Това беше времето, когато всяка една блуза с дълъг ръкав се допълваше с голям и широк колан, независимо дали двете неща си отиваха. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie ?? (@_christyles_)

Макар сега да поглеждаме назад и да критикуваме широките колани, те отново се завръщат, но този път са по-добри от преди. Сякаш взели си поука от миналото, модните гиганти се фокусират върху изработката на малко по-елегантни и стилни модели, които да бъдат перфкетния завършек на вечерния ни тоалет. 

Ако не ни вярвате, попитайте Ванеса Хъджинс. 

Преди няколко дни актрисата се завърна в началото на 2000-те години, присъствайки на отварянето на хотел в Ню Йорк. Хъджинс беше забелязана на червения килим, носейки малка черна рокля с асиметрично деколте и широк колан, който обвивавше кръста й. Аксесоарът беше направен в типичната за 2000-те години мода, включвайки огромното лого на Fendi по средата, което беше покрито със скъпоценни камъни. Визията на Ванеса беше завършена от черни чорапогащи, върху които отново беше изписано логото на Fendi и черно-златна чанта Fendace

Ванеса Хъджинс

Снимка: Getty Images

Докато стилът на Хъджинс беше вдъхновен от миналото, то гримът й си беше доста съвременен. Черната й коса беше перфектно изправена и прибрана назад, а лицето й беше украсено с матово червило в розов цвят и опушено око. 

Това не е единствената тенденция от 2000-те години, която актрисата се опитва да възроди напоследък. По-рано през месеца Ванеса присъства на Met Gala със супер прозрачна рокля, която показваше пиърсинга на корема. Именно той напомни за висящите скъпоценни камъни, носени през поп звезди като Бритни Спиърс и Кристина Агилера. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари