IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – забавният принт, който трябва да имате

2 юли 2022 12 00

Ако искате нещо, което да повдигне настроението ви

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Заслужавате да носите дрехи, които моментално ви вкарват в добро настроение. За лятото на 2022 година карираната тенденция излиза отвъд одеялото за пикник и предлага необходимата доза допамин. Ще намерите забавния принт както в очакваните летни рокли, така и в дрехите за фитнес, банските и аксесоарите.

Най-новите дизайни на карирани принтове придават нова перспектива на емблематичния мотив – помислете за електрически цветове, макови пастелни нюанси и палитри с дъга, предизвикващи чиста радост. В същото време карето създава по-романтична визия, започваща от XVII век и популяризирана през 50-те и 60-те години и отново през 80-те и 90-те.

Докато карето е предпочитано за пролетта, то ще доминира с игрива и свежа перспектива през лятото. Тази година то ще се появи в нови, привличащи погледа цветови комбинации. Комплектите от три части, съставени от бюстие, риза и шорти, са обичана версия в социалните мрежи, както и координиращите се жилетки със сладки поли и изрязани топове.

Според модни експерти, моделът излъчва едновременно младежки оптимизъм и носталгия. Подобно на експлозивната популярност на шахматния принт, карето възражда силата си заради желанието ни да включим повече графични квадрати в гардероба си. Властването на този модел става още по-категорично и поради факта, че той се съчетава много лесно с почти всичко, което притежавате.

Разбира се, може да поддържате стила си по-семпъл, като изберете ярък кариран топ, комбиниран с дънки или пък заложите на карирана рокля, в която са съчетани няколко цветни нюанса. Ако искате нещо още по-минималистично, опитайте карирани сандали с бял тоалет или бяла чанта. Независимо от вашия избор, със сигурност ще откриете начин или два, които да повдигнат настроението ви и отговарят на летния ви стил.

Как да носите каре през лятото

Забавни топове

От потници до бюстиета, това е идеалното ви съчетание с ежедневни долнища като дънки или дънкови шорти. Добавете спортни аксесоари, за да поддържате външния вид по-ежедневен.

3 в 1

Изцяло кариран комплект е нещото, което ще ви отличава в градската тълпа. За лятото може да изберете къси панталонки и бюстие, които да комбинирате със сако или леко яке, което да ви е подръка за хладните сутрини и вечери. Може също така да опитате комбинация от потник и пола в кариран стил, ако смятате, че времето навън ще бъде много горещо.

Пола

Когато се стремите към елегантен, подходящ за среща или офис среда тоалет, заложете на миди пола с карирана щампа. Съчетайте я с бяла блуза за ретро визия или пък добавете обикновена тениска за по-съвременен стил.

Гащеризони

Независимо дали обичате многоцветни или едноцветни тоалети, един кариран гащеризон винаги ще ви бъде от полза. Той е лесен за обличане, не изисква много обмисляне относно съчетаването и е подходящ както за разходка из града, така и за морски излет.

Бански

Как да говорим за лято, без да споменаваме банските костюми? Тази година карето се настанява и при тях, като може да го видим както в моделите от две части, така и при целите бански. Заложете на по-цветни нюанси, като розово, жълто, синьо и червено, заменяйки традиционните черни и зелени плажни визии.

Сандали

Разбира се, карето не се ограничава само до дрехите, разширявайки господството си чак до обувките. Карираните сандали – в неутрален или цветен тон – създават по-интересен завършек на визията. Те са подходящи за почти всички дрехи, но най-много се съчетават с цветна миди лятна рокля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари