IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за бизнес стил: Кейт Мидълтън със свежо предложение

20 юни 2022 14 50

Костюмът ѝ беше в един от цветовете за лятото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Херцогинята на Кеймбридж проведе много важна среща на кръгла маса заедно с министрите на Обединеното кралство. И какво избра да носи за събитието? Разбира се, розов костюм. Ел Уудс, завършила право в Харвард, щеше да се гордее.

Кейт Мидълтън прикова погледите в розов ансамбъл от любимите си дизайнери Александър Маккуин. Тя съчета панталона и сакото с обеци и колие от Mappin & Webb, чифт розови токчета с остър връх и голям черен клъч, в който най-вероятно беше прибрала папката с темите, които по-късно бяха обсъдени на кръглата маса.

Срещата включваше редица държавни служители, като британския здравен министър Саджид Джавид. Разглежданата тема беше развитието и грижата за деца в ранните им години, което е една от най-ценните каузи за херцогинята. Тя се срещна с министрите, по повод публикуването на ново изследване на Центъра за ранно детско развитие на Кралската фондация. В него се показва, че хората са напълно съгласни с твърдението на Кейт, че ранните години са изключително оформящи за характера и развитието на детето.

„Нашият опит, придобит в първите ни години, влияе фундаментално върху целия ни живот и поставя основата за това как да се развиваме като личности, как да общуваме с другите и да бъдем част от обществото“, каза Кейт преди началото на срещата. Допълни, че публикуваните резултати предоставят огромна възможност и демонстрират, че обществеността иска да изведе на преден план въпроса за ранното детско развитие.

„Всеки член на обществото може да играе ключова роля, независимо дали това е директно с деца или чрез инвестиране във възрастните около тях – родители, детегледачи и много други“, казва още Мидълтън.

Кралската фондация за ранно детско развитие беше основана миналата година и бързо се превърна в една от водещите инициативи в живота на Кейт. Темата за ранното детско развитие ще доминира голяма част от обществената работа на херцогинята през следващите десетилетия.

„Ако се обединим, за да повишим значението на ранното детско развитие, скоро ще видим, че здравите и щастливи хора създават по-здравословен, по-щастлив свят. Именно затова, всяка секунда, която прекарваме с дете, е инвестиция в нашето колективно бъдеще“, категорична е Мидълтън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари