IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски чанти – 6 модела за лятото

22 юни 2022 10 30

Ето какво да носите през топлото време

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако сме научили нещо като наблюдаващи модните тенденции, то е, че няма универсален подход за намиране на нова чанта.

Това е особено вярно, когато става въпрос за модните тенденции през лятото на 2022 година. Сега е времето за експериментиране със забавни цветове и модели. Креативният директор Тейлър Хил предлага да заложите на безгрижен подход, когато става въпрос за избор на вашите аксесоари и да оставите практическите идеи за есенните месеци.

„Вземете тази яркосиня гумена чанта, която дълго време сте гледали на витрината“, казва тя пред Marie Claire.

Ако яркосиньото не ви харесва, бъдете сигурни, че има несравнимо разнообразие от по нещо за всеки – от големи чанти през плетени модели и полумесеци. Изборът зависи изцяло от вас, вашия стил и повода, на който ще присъствате.

Дамски чанти – 6 модела за лятото

Чанти с лого

Независимо дали предпочитате голямо лого, или печат с монограм, тези привличащи вниманието чанти ще завършат вашата лятна естетика. Докато издръжливостта, дълготрайността и гъвкавостта са важни характеристики за един аксесоар, Хил казва, че трябва да вкарате и малко доза забавление в избора си. От ръчни портмонета с малко лого до елегантен релефен стил, има няколко начина да включите чантите с емблема във визията си.

Сламени чанти

Сламата е типичен материал за лятна чанта и този сезон изборът им ще бъде по-значим от всякога. Модните експерти ги обичат заради настроението и гъвкавостта, които придават на всеки един тоалет. Хил предлага да ги съчетаете с широки панталони или свежа лятна рокля, за да създадете визия, която повече подхожда за офиса, а не за плажа.

Полумесеци

Чантите тип полумесец се завръщат от миналото. Въпреки че бяха популярни преди две десетилетия, Хил казва, че това лято моделите имат по-стилни версии, свързани с живи нюанси и повече текстура, което ги прави невероятно стилни. Формата им още повече привлича, тъй като ги прави удобни за носене както в ръка, така и под мишница без да създава проблеми.

Чанти с мъниста

Чантите с мъниста, противно на общото мнение, не са подходящи само за дискотеки или вечерни партита. Благодарение на различните модели, появили се през последните години, те могат да бъдат добавени към всеки тоалет и да се използват за всеки повод. Според Хил, чантата с мъниста добавя еклектичен елемент към вашия вид, като е особено подходяща за любителите на максимализма.

Тъкани чанти

Очаквайте тъканите материи да бъдат популярни сред тенденциите за чанти това лято. Този модел е по-изтънчен, като има различни окраски, сред които да избирате.

Малки чанти

Умишлено проектирани да побират само най-необходимото, чантите тип дрънкулки са забавни, безгрижни и идеални за лятото. Според Хил, намирането на перфектния аксесоар не трябва да се приема твърде сериозно!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари