IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Мадона със стилен дебют в Париж

27 юни 2022 16 30

Лурдес беше част от дефилето на Marine Serre

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Лурдес Леон все повече започва да затвърждава позициите си в модната индустрия.

В събота, 25 юни, 25-годишната дъщеря на Мадона закри дефилето на Marine Serre по време на Седмицата на модата в Париж. Френската дизайнерска къща показа колекцията си за пролет 2023 година, използвайки за модели спортисти и артисти. Тоалетите бяха вдъхновени от спорта, наситени с артистични препратки, подходящи за всички възрасти.

Във видео и снимки, споделени от Vogue, Лурдес Леон е облечена в костюма All Over Moon на марката, комбинирайки го с малки токчета и няколко златни бижута, включително гривни, колиета, обеци и верижки около торса си. Тя се разходи по подиума заедно с няколко други известни личности, като дефилето се проведе на баскетболно игрище.

Това е първа поява на Леон в Седмицата на модата в Париж, като преди девет месеца тя направи второто си модно участие по време на дефилето на Savage x Fenty през септември 2021 година. Дъщерята на Мадона намекна, че ще е част от колекцията на Риана, разкривайки привлекателния си ансамбъл на виртуалното модно ревю, което беше показано и в Amazon Prime.

Леон позира за поредица от секси кадри, показвайки фигурата си в сутиен и бикини в син цвят, които бяха съчетани с високи до бедрата ботуши и халат. Моделката носеше графичен грим и безцветен гланц, а тъмната ѝ коса беше оформена във висок кок, от който излизаха остри кичури.

Лурдес също така се появи в рекламата на Savage x Fenty за Свети Валентин миналия януари. Тогава тя беше заедно в компанията на Риана, Куанна Потс, Тес Макмилан, Алва Клеър, Сара Ким Нуха и Еван Леф.

Преди няколко дни Леон беше включена в публикация на майка си Мадона, където 63-годишната изпълнителка изрази мнението си относно премахването на закона „Roe v Wade“, който защитаваше правото на аборт в САЩ. Мадона заяви, че решението я е накарало да изпадне в дълбоко отчаяние, пишейки че се страхува за дъщерите си и всички жени в Америка.

„Сега Висшият съдебен съвет реши, че правата на жените не са конституционни права. Всъщност, ние имаме по-малко права от оръжията. Нямаме права върху собственото си тяло“, пише още изпълнителката. Според нея, това е изпитание от Бог, с което жените отново ще се справят, защото са силни и обединени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари