IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни съвети: Как да носите любимите си летни дрехи и през есента

19 август 2022 10 30

Времето се променя, но стилът ни остава същият

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Поглеждаме към календара и разбираме, че есента идва. Но фактът, че новият сезон започва официално на 22 септември, не означава, че прогнозите за времето ще отразят промяната в стила ни.

В последните години есенното време по-често предполага носенето на къси панталони и потници, а не пуловери и дълги дънки. Така че е по-лесно да знаете как да накарате вашите летни дрехи да са подходящи и за есента, когато се изправите пред непредвидимите метеорологични условия.

Началото на есента често е с хладни сутрини и задушни, топли следобеди. Един час отпивате горещ чай, за да се преборите със студа, а на следващия сваляте слоевете и поглъщате ледена вода. Решението да се чувствате удобно през този объркващ преход не е чрез поръчката на различни напитки, а по-скоро в съставянето на правилен гардероб. Не прибирайте дълбоко летните си дрехи, защото те могат да послужат за няколко лесни модни трика през есента.

Вземете например бял потник. Класическата дреха се превърна в основна част от лято 2022 и според стилисти, може лесно да се прехвърли към есента с правилните добавки, като кожен блейзър. Целта е да се създаде външен вид, който е безупречен, но и гъвкав, така че да се чувствате комфортно при всякакви обстоятелства. Това може да се направи с почти всеки гардероб или тенденция за топлото време.

Как да носите любимите си летни дрехи и през есента

Тенис поли

Тъй като тенис модата доминираше през летните месеци на 2022 година, стилистката Моли Роу казва пред InStyle, че често ѝ се налагало да оформя тоалети за клиенти по примера на известни тенисистки. С наближаването есента, тя съветва всеки, който иска да запази тенис полите в гардероба си, да посегне към суитшърти с картинки и дънкови якета, за да направи тоалета си по-подходящ за сезона. Освен това, винаги може да добавяте или премахвате дрехи, в зависимост от температурата.

Розов цвят

Да, розовото вероятно не е първият цвят, който ви идва на ум, когато мислите за есента, но според Роу, живият нюанс и всеки друг под чадъра на Barbiecore все още може да направи впечатление през променливия сезон.

Докато есента обикновено се свързва с по-приглушени тонове, все още е необходимо да оставите розовите си рокли в гардероба. Сложете класическо тънко поло под розова минирокля за модерен есенен вид, или облечете изтънчено кожено яке върху сатенена розова рокля, за да ви е топло през хладните сутрини.

Миниполи

Тъй като температурите започват да падат, може да помислите, че полите трябва да станат по-дълги, а не по-къси, но през есента има място и за вашите миниполи. Най-добрият съвет за включването им в стила ви, е да ги съчетаете с трикотажни дрехи като пуловер в неутрален тон. За есенна визия, която има по-жив блясък, Роу препоръчва да заложите на плисирана пола, допълвайки я с пуловер с яка. Завършете външния вид с чифт неутрални ботуши.

Кроп топ и бебешки тениски

Още един микроелемент, който може да включите в есенния си гардероб – изрязани горнища и бебешки тениски. Тези любими стилове от 2000-те години са страхотни преходни артикули за есента. За да извлечете максимума от тях, Роу предлага да намерите идеалния чифт дънки с висока талия. За по-хладните дни съчетайте изрязаните горнища с дънково яке в дръзки цветове или ярък голям блейзър.

Крайбрежна баба

Резултатите от проучване на Stitch Fix показват, че повече от половината анкетирани са били нетърпеливи да изпробват тенденцията „крайбрежна баба“ това лято. Роу подозира, че този начин на обличане ще се прехвърли и в есента. За да следвате модата, инвестирайте в класически тренчкот, който се съчетава чудесно с кашмирени плетива и ленени панталони.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари