IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обувки за есента: С какво да носите боти?

31 октомври 2022 16 30

5 идеи за тоалет в дъждовното и студено време

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Тъй като лятото е за сандали, а зимата е за пухкави чехли, есента е за боти с висока подметка. Едва ли може да се сетим за по-подходяща обувка за студеното и дъждовно време, която да ни осигурява едновременно комфорт, топлина и защита от локвите. В допълнение към това, ботите с висока подметка са и стилни, като могат да се комбинират с почти всичко, което вече притежавате в гардероба си.

Въпреки че обичаме ботушите и тяхното прилепване по крака, понякога изпитваме трудност да ги включим в есенните си тоалети. А друг път се оказва, че са прекалено топли за променливото време и по средата на деня вече искаме да ги събуем и да тръгнем боси. Магията на ботите с висока подметка е, че наистина изглеждат страхотно с всичко и са подходящи както за дъждовни сутрини, така и за топли следобеди.

Разбира се, важно е да осигурите на краката си сухота, така че заложете на чифт, който е непромокаем и плътен, за да не бъдете неприятно изненадани. Ако пък имате проблем в избирането на точния тоалет, който да съчетаете с ботите, ние сме на ваше разположение.

Тенденции за есента: Как да носим модерните цветове, без да е кич?

Есенни якета – трите най-добри модела за сезона

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Пет идеи за носене на боти през есента

С пуловер и пола

Трудно ни е да преминем от къси поли директно към дългите дънки, затова се опитваме всячески да задържим любимата си дреха по-дълго. Хубавото на есента е, че има дни, в които може да носим изцяло летни тоалети, но пък има и моменти, в които може на една част от тялото да ни е студено, докато друга да моли за разхлаждане.

Ако приличате поне малко на мен, ще разберете за какво говоря. Ръцете и стъпалата винаги са ми студени, но краката желаят да почувстват есенния бриз. Затова винаги е трудно, когато излизам, защото се двоумя коя част да пренебрегна. Решението обаче е в съчетаването на пола, пуловер и боти. По този начин цялото ми тяло получава това, от което се нуждае, независимо дали е прохлада или топлина.

С боди и дънки

Дънките с широки крачоли бавно се завръщат на модния хоризонт, независимо дали това ни харесва или не. Благодарение на пандемията, голяма част от минали тенденции преминават през своя ренесанс, като трябва да се съобразим с това и да ги включим по най-добрия начин в стила си.

За есента ви препоръчваме да изберете боди с дълъг ръкав, което да закопчаете под дънки с широки крачоли, които пък да поставите над ботите с висока подметка. За завършек може да добавите т. нар. „шакет“, което е яке в стил риза. Те набраха огромна популярност през последните години и се превърнаха в задължителна дреха за променливото есенно време.

С поло и миди пола

Миди полата също е чудесно решение за дните, в които сутрин е студено, а на обяд температурите се качват над 20 градуса. Едно поло с дълъг ръкав може да подобри още повече визията, а ботите с висока подметка са идеалният завършек на всичко. Ако ви е студено, може да добавите плетена жилетка, която задължително да контрастира на полото по отношение на цвета.

С кожено яке и дънки

Любимият тоалет за всички почитатели на черното. Тук живите цветове нямат място, като всичко се върти около най-тъмния нюанс. Кожено яке с черни дънки и черен пуловер няма как да бъде грешна комбинация. Черните боти са класическото допълнение към тоалета, който е идеален за всеки, който се страхува, че ще се изцапа още с излизането си от входа.

Със суитшърт и грейка

Нямате време да избирате елегантен тоалет? Бързате за фитнес или за последната разпродажба в мола? Имаме тоалета за вас.

Сложете любимите си дънки, комбинирайте ги с цветен суитшърт и ботите с висока подметка. Вместо яке, което задължително ще трябва да свалите в магазина и да мъкнете на ръка, ви препоръчваме една лека грейка, която да пасва цветово на обувките. Класическото черно или тъмносиньо винаги е безопасен избор, но всичко зависи от нюанса на ботите.

За още новини от света на звездите, модата и красотата следвайте и профила на Tialoto в Instagram и страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
nosia kakvoto imam , ne obi4am da kupuvam novi ne6ta i da se zatrupvam s ve6ti
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар