IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян, Кайли Дженър и още сексапилни майки на червения килим

15 ноември 2022 14 30

Те се събраха за събитието Baby2Baby

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян и Кайли Дженър си организираха стилна семейна вечер на ежегодната галавечер Baby2Baby, на която основателката на SKIMS получи специална награда.

Събитието Baby2Baby в Лос Анджелис се организира за набирането на милиони долари за деца в нужда. До момента Кардашян е дарила повече от 5 милиона долара за каузата, а тази година тя и съоснователите на SKIMS Ема и Йенс Греде дариха още един милион. Освен с щедрия си жест, риалити звездата се отличи и с перфектен избор на рокля, който ни напомни, че манията по Барби все още е жива.

Ако си спомняте това лято, звезди като Меган Фокс, Лизо и част от семейство Кардашян носеха розово без прекъсване, а марки като Valentino превърнаха цвета в един от своите повтарящи се мотиви. Също така няма как да забавим онези снимки на Марго Роби и Райън Гослинг от снимачната площадка на филма „Барби“, който се очаква следващата година.

Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

За да продължи веселото и цветно настроение и през есента, Ким носеше розова рокля с панделка на Balenciaga, съчетавайки я с миничанта на марката и сатенени заострени ботуши. Монохромното облекло е една от запазените марки на Кардашян, но този път тя ясно показа, че следва тенденциите и не е забравила за куклата Барби. Тоалетът се отличаваше с дълъг ръкав и още по-дълъг шлейф, който се простираше по червения килим.

Сестрата на Ким – Кайли Дженър – също не отстъпваше по стил, но беше в малко по-тъмната гама. Тя избра черна рокля с гол гръб и халтер деколте от Loewe. Двете млади майки бяха придружени от собствената си майка – Крис Дженър – която носеше черна флорална рокля от Ellie Saab.

Кайли и

Снимки: Getty Images

На галавечерта Тайлър Пери връчи наградата Giving Tree на Ким Кардашян за дългогодишните ѝ съпричастие и помощ за децата в нужда. В своята реч тя заяви, че борбата за справедливост е една от основните ѝ цели, за да може да създаде един по-добър и по-честен свят за бъдещите поколения. Обеща, че ще продължи да използва влиянието и гласа си, за да изпълнява мисията да осигури равенство и справедливост за всички деца.

„Не трябва да имаш милиони последователи, за да направиш някаква промяна в света. Всеки в тази стая има силата. Дори най-малкото усилие е полезно. Сега нашата подкрепа е нужна повече от всякога, за да затворим пропастта и да обединим сили в битката“, каза още тя от сцената. Ким посвети наградата на децата си – Норт (9), Сейнт (6), Чикаго (4) и Псалм (3), които споделя с бившия си съпруг Кание Уест.

Barbiecore Beauty – задължителната тенденция за лятото

Парис Хилтън, ти си истинска Barbie!

Прически за лятото: Меган Фокс вече не е розовото Барби

В допълнение към Кайли, Ким и Крис, на галавечерта се появиха още известни майки като Ванеса Брайънт, Джесика Алба, Кели Роланд и Сиара.

Вижте всички майки в нашата галерия!

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари