IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Балът на губернаторите: Дженифър Лорънс с черен Dior, Кейт Бланшет в Alexander McQueen

22 ноември 2022 10 30

Кои други известни дами впечатлиха на червения килим?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пролетта все още може да е далеч в бъдещето, но Дженифър Лорънс не се отказва от цветята, поне от тези по дрехите.

32-годишната актриса бе част от звездния бал на губернаторите в Лос Анджелис, който се проведе за 13-а поредна година. На червения килим Лорънс се появи заедно с колегата си Брайън Тайри Хенри, но е излишно да казваме, че погледите бяха насочени единствено и само към нея. Като дългогодишен представител на Dior, Дженифър и този път не изневери на марката, появявайки се в стилен и елегантен тоалет.

За червения килим в Ел Ей актрисата се появи с черна рокля на Dior, покрита с бели цветя и с дължина до пода. Тоалетът се отличаваше с тънки презрамки, които се сливаха зад врата, оформяйки халтер деколте. Многослойната ѝ пола, гарнирана с черни дантелени волани, също бе украсена с бели цветя и звездни апликации. Актрисата комбинира роклята с изчистен грим, състоящ се от розов гланц и лека очна линия, а косата ѝ бе разделена на път и свободно пусната по гърба и раменете.

Дженифър Лорънс

Снимка: Getty Images

Лорънс бе придружена от колегата си Брайън Тайри Хенри, с когото можем да я видим в новия им филм Causeway на режисьорката Лайла Нойгебауер и продуцентката Джъстийн Чароки. Двете дами също се появиха на звездното събитие.

В Causeway Дженифър играе американски войник, който се опитва да се аклиматизира към новия си живот в Ню Орлиънс, след като се сблъсква с травматично мозъчно нараняване по време на визитата си в Афганистан. У дома тя се сприятелява с Джеймс (Хенри). Филмът вече е достъпен в избрани кина и в платформата Apple TV+.

Въпреки че не получи награда на събитието през уикенда, Лорънс преди това печели първия си „Оскар“ за най-добра актриса през 2013 година за играта си в „Наръчник на оптимиста“. Тя също така получи номинация за ролите си в „Зимен дар“, „Американска схема“ и „Джой“. Актрисата наскоро бе заета със снимките на следващия си филм – романтичната комедия „Без лоши чувства“. Тя беше видяна миналия месец на снимачната площадка в Лонг Айлънд, Ню Йорк заедно с колегата си Андрю Барт Фелдман.

Филмът е описан от Sony като „сърдечна комедия“, като Лорънс е и продуцент. Героинята ѝ е наета от богато семейство (Матю Бродерик и Лора Бенати), за да се сприятели с тяхното асоциално дете, което се играе от Фелдман.

Дженифър Лорънс

Снимка: Getty Images

Лорънс също така е доста заета и извън екрана, като през 2019 година се омъжи за Кук Марони, а по-рано през годината роди и първото си дете – син на име Сай.

Поздравления за Дженифър Лорънс – стана майка!

Дженифър Лорънс за бягането от славата и пазенето на личния живот в тайна

Ето кои други звезди впечатлиха на червения килим

Марго Роби

Марго Роби

Снимка: Getty Images

Марго Роби избра копринена зелена рокля на Bottega Veneta с изрязана долна част, съчетана с подредени златни маншети.

Кейт Бланшет

Кейт Бланшет

Снимка: Getty Images

Кейт Бланшет и нейният стилист Елизабет Стюарт обявиха, че актрисата ще възприеме устойчив подход към облеклото си на червения килим през този сезон на наградите – като се започне с тази визия на Александър Маккуин, която тя носеше преди това на филмовия фестивал във Венеция през 2020 г.

Оливия Уайлд

Оливия Уайлд

Снимка: Getty Images

Оливия Уайлд носеше многослойна рокля Erdem от тюл с мрежест шлейф, съчетана с прозрачни оперни ръкавици и бижута Mikimoto.

Джанел Моне

Джанел Моне

Снимка: Getty Images

Джанел Моне заложи на драматична черна рокля на Giambattista Valli с високо деколте и развяваща се плисирана пола.

Флорънс Пю

Флорънс Пю

Снимка: Getty Images

Флорънс Пю носеше прозрачна рокля на Виктория Бекъм с копринени панели, покрити с блестящи метални точки.

Ана де Армас

Ана де

Снимка: Getty Images

Звездата носеше дизайн на Louis Vuitton с гол гръб, включващ деликатно украсена пола. Тя завърши визията си с бижута на същата марка.

Джесика Частейн

Джесика Частейн

Снимка: Getty Images

Една от най-романтичните визии на вечерта дойде с любезното съдействие на Джесика Частейн, в тази елегантна рокля на Zuhair Murad с отворени рамене.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари