IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готова за празниците – Джена Дюан с костюм от кадифе

25 ноември 2022 08 30

Актрисата бе част от последните концерти на Елтън Джон в Америка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Знаменитостите са готови за празниците от доста време насам, показвайки най-празничните си дрехи на редица публични изяви. И най-новата звезда, която влезе в тази класация, беше Джена Дюан, чийто дълбок изумруденозелен костюм беше като метафоричен подарък, чакащ под нашите все още неизвадени елхи.

През изминалия уикенд актрисата пристигна на специалното събитие на Елтън Джон, което отбеляза последните му концерти в Америка. Изпълнителят съвсем скоро ще каже сбогом на сцената, за да се отдаде на семейството и отглеждането на синовете си заедно със съпруга си Дейвид Фърниш. Преди това обаче Джон обеща, че ще направи истинско шоу и засега не разочарова публиката.

Като един от почетните гости на събитието, Дюан реши да се облече подходящо, макар до Коледа да остава още месец. Тя заложи на зелен кадифен костюм, включващ блейзър с дълбоко деколте и копринени панталони в тон. Носен без нищо отдолу, комплектът се отличаваше и със заострени копринени ревери. Дюан допълни всичко това с тънка златна огърлица и асиметрични капковидни обеци.

Джена Дюан

Снимка: БГНЕС

Що се отнася до обувките, те бяха скрити под дългите подгъви на панталона. Въпреки че не можеха да се видят напълно, те все пак успяха да се разкрият за малко изпод крачолите. Тогава папараците видяха, че Дюан носи черни токчета с дебели подметки. Моделът включваше предна затворена част, както и ток, добавящ малко към височината на актрисата.

По едно време до Джена застана и годеникът ѝ Стив Кази, който носеше черни панталони, кожено яке и риза със зебров принт, под която се подаваше бяла тениска.

Джена Дюан

Снимка: БГНЕС

Турнето на Елтън Джон Farewell Yellow Brick Road осъществи последната си спирка в Северна Америка на стадион „Доджър“ на 20 ноември – същият стадион, на който той прави едно от най-историческите си изпълнения през 1975 година. Вечерта беше изпълнена с множество хитове на Джон, както и изяви от младите звезди Бранди Карлайл, Дуа Липа и Кики Дий. Събитието беше излъчено на живо по цял свят в платформата Disney+. В публиката бяха още известни личности като Хайди Клум, Нийл Патрик Харис и Пол Маккартни.

Джена Дюан: Правя пилатес по 3-4 часа на ден

Джена Дюан: 10-месечният ми син постоянно се смее, когато танцувам

Джена Дюан постигна феноменална фигура с режима 80/20

Това обаче не беше единствената вечер, в която Джена Дюан успя да привлече погледите към себе си. По-рано през месеца тя се подготвяше за ежегодната галавечер amfAR в Лос Анджелис, където завладя червения килим. С помощта на стилиста Брад Горески, актрисата избра черна прозрачна рокля с пайети, която се отличаваше с дълбоко деколте и шлейф с пера. Допълнително добавяйки към сексапила, Дюан носеше тежка черна очна линия и диамантени обеци, а косата ѝ бе оформена в меки къдрици.

Джена Дюан

Снимка: БГНЕС

Преди Джена да се появи на червения килим, стилистът ѝ показа тоалета пред феновете, споделяйки видео в социалната мрежа TikTok. „Тя е готова?“, написа Брад. Разбира се, всички харесаха видяното и заявиха, че Дюан ще бъде една от най-красивите звезди на вечерта. И не сгрешиха.

За още новини за модата и звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари