IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блясък за Коледа – Бела Хадид покри тялото си с кристали

30 ноември 2022 17 40

Новата ѝ празнична кампания вече е факт

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бела Хадид е една бляскава звезда! Буквално!

Моделката, която усилено се подготвя за коледните и новогодишните празници, не спира да работи, дори и в края на годината. Напротив – в момента тя подготвя нова кампания, която се очаква да излезе точно за най-хубавия и дългоочакван период, а нейни партньори този път са Swarovski. Хадид сподели снимки от зад кулисите на последната си кампания с известната бижутерийна марка, а тялото ѝ буквално блестеше.

На първата снимка в колекцията си моделката носи покрит с кристали безцветен костюм, наподобяващ тена на кожата ѝ, по чиято цяла повърхност бяха инкрустирани скъпоценни камъни. Тя търпеливо седи на стол, обула пухкави чехли, а около нея се суети цял екип, който прикрепва бляскави детайли навсякъде по тялото ѝ. Малко по-късно моделката показва и деликатни крила и високи токчета, с които завършва официалната си визия, превръщайки се във феята на Сваровски.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

От марката споделиха няколко различни погледа към коледната си кампания, която е заснета от Лоик Прижан. В нея Бела се превъплъщава в празнична фея, носейки монохроматични визии в розово и синьо, а бижутата ѝ от Swarovski са на преден план. „Ако се чувствате бляскави отвътре, ще се чувствате бляскави и отвън“, казва тя в едно от видеата зад кулисите. Допълва, че в момента блести и от двете страни.

Подобни впечатляващи визии не са нещо ново за Хадид. По време на Седмицата на модата в Париж, тя участва в революционно създаване на рокля, директно на модния подиум. Тогава беше част от дефилето на Coperni, излизайки по бельо и токчета, оставяйки дизайнерите да напръскат тялото ѝ с бял слой, който постепенно се превърна в красива рокля със средна дължина и паднало рамо. Когато целият процес приключи, Бела се разходи по подиума, сякаш е с истинска рокля, а зрителите останаха повече от впечатлени.

Разбира се, моментът беше споделен от моделката в социалните мрежи, след което дизайнерите от Coperni ѝ благодариха, че е била част от магическото им шоу. „Само заедно можем да направим магия... Благодаря ви за цялата любов... Все още съм без думи!“, написа тя под снимките и видеата от дефилето. Допълва, че не е репетирала за този момент, като всичко е ставало на момента пред очите на зрителите.

Въпреки че участва в множество революционни и красиви проекти, Хадид все още не може да свикне със славата и вниманието към себе си. През май тази година тя сподели пред списание Interview, че преди често е чувствала напрежение по време на участието си на Met Gala, но постепенно е успяла да го преодолее и да се наслаждава на изживяването.

Кейт Мос, Кейти Холмс и Бела Хадид диктуват: Рокли с качулки са хит на червения килим

Маникюр 2022: Бела Хадид връща позабравена идея

Извинете, това Джиджи и Бела Хадид ли са?

Тазгодишната ѝ визия за най-бляскавото модно събитие беше по идея на дизайнера Рикардо Тиши от Burberry, но в нея има и частица от Бела. Самата тя е направила презентация от 25 страници относно това какво иска да носи и е ограничила периода на вдъхновени от 1895 до 1903 година. „Наистина харесах много вратовръзките, големите материи, тюла и разбира се, корсетите и бюстиетата, но също така искахме да сме сигурни, че ще показва стила на Рикардо – много опростен, но шик“, казва Хадид.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SWAROVSKI (@swarovski)

Следващата тема на Met Gala ще бъде посветена на Карл Лагерфелд и ще носи името „Карл Лагерфелд: Колекция на красотата“. В изложението преди и след бала ще бъдат включени дизайни на покойната модна легенда, които той е правил за Balmain, Pato, Chloe, Fendi, Chanel и за собствения си лейбъл по време на цялата си кариера.

За още модни тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари