IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Гуинет Полтроу, Епъл, с дебют в модата

25 януари 2023 14 40

Епъл Мартин беше част от дефилето на Chanel в Париж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Епъл Мартин очевидно ще павира свой собствен бизнес път, избирайки да не върви по стъпките на известните си родители.

18-годишната дъщеря на Гуинет Полтроу и Крис Мартин остави на заден план киното и музиката, влизайки в света на модата. Тя направи дебюта си на голямата сцена, участвайки в дефилето на Chanel по време на Седмицата на модата в Париж. Епъл беше облечена с черно-бяла карирана рокля и блейзър, които бяха дело на известната френска марка. На дефилето също така присъстваха актрисите Луси Бойнтън и Сейди Синк, облечени в Chanel и режисьорът на „Елвис“ - Баз Лурман.

Модният журналист и телевизионна личност Дерек Бласбърк не пропусна да отчете дебюта на Епъл, споделяйки няколко снимки в социалните мрежи от зад кулисите. На тях 18-годишната дама позира самостоятелно и в компанията на други известни лица, след което се наслаждава на заслужена вечеря след дългата вечер.

„Карл Лагерфелд среща Епъл Мартин, когато тя е само на 4 години и казва, че тя някога ще се превърне в момиче на Chanel. Днес това стана реалност“, написа Бласбърк под снимките. Очевидно Мартин уверено се подготвя за тазгодишната Met Gala, която ще бъде в чест на покойния дизайнер, като от гостите се изисква да изберат тоалети на марки, в които той е работил през живота си.

Подобно на емблематичния стил на известната си майка, Епъл носеше русата си коса изправена и разделена на път. Гримът ѝ се състоеше от опушено око с крилата очна линия, завършвайки с розов гланц. Тя показа, че е готова за модата, променяйки изражението си от широка усмивка към безизразно лице, както правят професионалните модели пред камера.

Дерек Бласбърк сподели и още снимки от вечерята си с Епъл, обявявайки се за „горд чичо“, защото най-накрая е видял дебюта ѝ в модата. Двамата се познават от дълги години, като приятелството им се задълбочава, когато журналистът става баща на близнаци през 2021 година, а Мартин бе една от първите, които предложи детегледаческите си услуги.

Крис Мартин включи децата си Епъл и Моузес в новия си албум

За първи път: Гуинет Полтроу показа доведените си деца

Епъл, която веднъж се пошегува с майка си, че прави детокс от деня, в който се е родила, вече е създала свой собствен стил. По думите на Гуинет Полтроу, тя не иска съвети от нея за закупуването на дрехи, като понякога дори рови в нейния гардероб, за да намери нещо подходящо за деня.

Майка и дъщеря бяха забелязани за последно заедно на пазар в Ню Йорк през изминалия ноември. Именно в Голямата ябълка Епъл учи в колеж от тази есен. Дуото публикува снимки от срещата си, включително селфи от известен ресторант.

Освен на Епъл Мартин, Гуинет Полтроу е майка и на 16-годишния Моузес. И двете ѝ деца се раждат от брака ѝ с музиканта Крис Мартин.

За още новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари