IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червеното ѝ отива – Памела Андерсън напомни за „Спасители на плажа“

2 февруари 2023 08 30

Актрисата се появи на червения килим за премиерата на документалния си филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Памела Андерсън ни напомни за един от най-емблематичните си образи от телевизията. Актрисата се появи на премиерата на документалния си филм Pamela, A Love Story в Лос Анджелис, носейки красива червена рокля с дължина до пода, която много прилича на банския костюм от „Спасители на плажа“.

Въпросният тоалет е дело на дизайнера Наим Хан и включва широко деколте и детайли с мъниста. На модния подиум, където роклята беше показана за първи път, беше съчетана с подходящи ръкавици с мъниста, но Андерсън реши да промени визията и вместо това я комбинира само с червени сандали с каишки, елегантен кок и ефектни обеци.

Памела Андерсън

Снимка: Getty Images

Визията със сигурност ще напомни на много от феновете за сериала „Спасители на плажа“, който издига Памела до висините на Холивуд. Тогава тя носеше косата си по същия начин, като единствената разлика е, че през 90-те години на мода беше бретонът, а сега са кичурите, рамкиращи лицето. Разбира се, банският костюм е малко по-оскъден от роклята, но деколтето е също толкова широко.

Това обаче не е първият път, в който Памела възражда емблематичната си героиня от пепелта през последните месеци.

На дефилето на Jacquemus за пролет 2023 година във Франция на 12 декември актрисата привлече вниманието с голяма шапка с пера и също толкова зашеметяваща бяла рокля с дълбоко деколте и стегната талия, допълнени с висока до бедрото цепка. Шапката беше сякаш извадена от миналото, като Памела носи подобна, но в розов цвят, през 1999 година за наградите на MTV.

Памела Андерсън

Снимка: Getty Images

Но неслучайно русата красавица продължава да огрява червения килим в запомнящи се тоалети. Миналия април тя разкри, че най-доброто място за намиране на модно вдъхновение е нейният гардероб. „Пазарувам в архивите си. Нямам причина да купувам нови дрехи – всичко, което нося, е от моя гардероб и повечето неща са от 90-те години“, казва Андерсън. Тя напълно е готова за модните тенденции от миналото, които през последните години завладяха света.

След 12 дни брак, Джон Питърс завеща 10 милиона на Памела Андерсън

На скорошната си поява на червения килим Памела беше придружена от синовете си Брандън и Дилън, които се раждат от брака ѝ с Томи Лий. В речта си преди прожекцията на документалния филм Pamela, A Love Story, актрисата благодари на момчетата за присъствието, както и на всеки, който е отделил от времето си да изгледа нейната история.

„Не смятах, че някой ще прояви интерес и загриженост. Благодаря на Райън Уайт за режисурата. Направихме го, тук сме. Не знам какво да кажа. И синовете ми, те са цяло чудо“, каза Андерсън от сцената. Допълни, че момчетата са се превърнали в истински джентълмени и за нея е гордост да ги гледа как растат.

Памела Андерсън,

Снимка: Getty Images

В скорошно интервю пред People Памела сподели, че именно Дилън и Брандън са били хората, които я убедили да напише книга и да пусне документален филм. В мемоарите си тя разказва за трудностите, през които тримата са преминали заедно и за добрите моменти, които споделят.

Памела Андерсън разкри корицата на книгата си

Семейна подкрепа за Памела Андерсън при дебюта ѝ на Бродуей

„Брандън и Дилън са истинско чудо. Преминаха през толкова много, а се оказаха добри деца и страхотни мъже. Брандън е много креативен и уникален по рода си. Дилън е малко по-спокоен и затворен. Двамата са добър отбор“, пише Памела в книгата си.

Двете момчета играят и важна роля в документалния филм на майка си. По думите на режисьора Уайт, никой не е искал да направи лента, в която не се показват хората, които разказват историята. Затова интервютата са направени единствено и само с родителите на Памела и нейните синове, които са най-близо до актрисата през целия ѝ живот. „Въпросът бе какво е да израснеш като син на Памела Андерсън. Оказа се, че тя е доста добра майка“, споделя Уайт.

Филмът Pamela, A Love Story вече е в Netflix, а мемоарите на актрисата Love, Pamela скоро трябва да се появят и на българския пазар.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари