IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк: Нямам време за мнението на другите

26 април 2023 12 30

Моделката говори за критиките в началото на кариерата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ирина Шейк определено е една от най-красивите жени не само в модната индустрия, но в целия свят.

Рускинята е доказала многократно, че заслужено е част от световния моден елит, получавайки покани за най-известните дефилета и притежавайки рекламни договори с най-реномираните марки. Тя е била лице на Bulgari, Givency, Guess, L'Oreal и много други. Става известна благодарение на корицата си за списание Sport's Illustrated Swimsuit, а кариерата ѝ започва през далечната 2004 година.

През 2016 година Шейк прави фурор по време на дефилето на Victoria's Secret, превръщайки се в част от емблематичните „ангели“. Тогава тя излиза на подиума, като малко по-късно признава, че тогава е била бременна с дъщеря си Леа. Откровението идва като шок за публиката, тъй като Шейк носи доста оскъдно облекло на модния подиум, но бременността ѝ така и не беше забелязана.

Постепенно рускинята направи крачка назад от професионалните си ангажименти, за да се погрижи за Леа, която споделя с бившия си приятел Брадли Купър. Тя все пак присъства на част от известните дефилета, като преди няколко месеца бе сред моделите, показващи новата колекция на Schiaparelli. Тогава тя носеше черна рокля с едно рамо, а на другото бе поставена огромна изкуствена лъвска глава.

Въпреки множеството успехи, безупречната красота и завидна визия, кариерата на Ирина е изпълнена с критики за външния ѝ вид. Самата тя признава за това в интервю за Harper's Bazaar, придружено от красива фотосесия, която може да обори всяко едно критично мнение. Моделката продължава да доказва, че мнението на останалите наистина няма значение, ако вярваш в себе си и си се фокусирал върху целите, които искаш да постигнеш.

В разговора с Harper's Bazaar Шейк си спомня, че в ранните години от кариерата ѝ не е изглеждала като модел. Дори често е била наричана „дебела“, „непривлекателна“ и ѝ било казано, че никога няма да успее в кариерата, към която се е насочила. Отговорът ѝ на тези неща обаче винаги бил един и същ – отказвала да се примири с нормите в модата и да отслабва драстично, за да влезе в рамки, измислени от обществото.

„Може би защото съм Козирог. Мама винаги ми казваше, че съм упорита. Това просто е част от характера ми“, казва още Ирина.

Дори сега, повече от десетилетие след създаването на успешна модна кариера, Шейк, която е първият руски модел на корицата на списание Sports Illustrated Swimsuit, поддържа същото мислене и изобщо не се интересува от мнението на останалите.

„Много съм заета. Нямаме бавачка, така че разделям живота си между кариера, готвене, чистене, обличане на дъщеря ми, водене на училище и всичките майчински неща, така че нямам време за мнението на хората“, категорична е моделката.

Във времето на социалните мрежи, които завладяват живота на все повече хора и определят мнението им за самите тях, Ирина казва, че не търси одобрение от потребителите. „Защо, за Бога, бих чела 2000 коментара? Не им отговарям. Имам си приятели и семейство. Те ме обичат и знаят коя съм“, казва още звездата.

Относно отглеждането на дъщеря си Леа, Шейк признава, че майчинството е изиграло огромна роля в създаването на връзка със самата себе си и с приемането на тялото си. Казва, че колежката ѝ Емили Ратайковски е нейното вдъхновение, наричайки я „винаги секси и женствена, като всичко се върти около любовта към тялото ѝ“. Ирина също така изтъква, че Емили прави всичко възможно, за да бъде добра майка и поставя това на първо място.

Кара Делевин с черен сутиен, Ирина Шейк с бял корсет – дефилето на Savage x Fenty

Брадли Купър и Ирина Шейк вече мислят за второ дете

Ирина Шейк публикува кадри от домашно парти с Брадли Купър

Макар често да се притеснява да публикува снимки в социалните мрежи, за да не стартира обществено недоволство, Шейк казва, че е любител на по-предизвикателните облекла. По думите ѝ, една майка не трябва да се тревожи да излезе навън с по-оскъден или по-прозрачен тоалет, показващ извивките й.

Моделката също така допълва, че едно от най-големите ѝ вдъхновения е дъщеря й. „Тя е основната причина, поради която започнах да обичам себе си. Постоянно казва, че обича цялото ни семейство, но никога не забравя да каже, че обича и себе си. Това сериозно ме кара да се замисля и да призная, че аз нямах такива мисли, когато бях на шест години“, разказва Ирина.

Допълва, че тази година Леа расте в много по-различна среда, което е нещо, което я плаши. Шейк не разкри повече подробности по тази тема, но е категорична, че в момента учи дъщеря си да обича вътрешната красота за сметка на външната.

За още новини от света на модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари