IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански за лятото на 2023 – тенденциите, които да следвате

8 юли 2023 18 00

Бъдете стилни и модерни, дори и на плажа

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато откриете това, което изглежда, усеща се и стои като най-добрия ви бански костюм, носенето на нещо различно край басейна изглежда като грешно решение.

Най-новите тенденции при банските за 2023 година ще ви убедят да зарежете плажната рокля или пареото, което носите до плажа и да вървите само и единствено с костюма за плуване. Най-интересните нови дизайни все още имат достъпен елемент, с регулируеми връзки са и стратегически разположени изрезки. Цветовете, шарките и нотките на блясък изглеждат като отпускарски, но са достатъчно гъвкави, за да ги носите и като част от облеклото за вечерна разходка.

Тенденциите тази година може леко да ви изведат от зоната ви на комфорт или пък изцяло да се потопите в нея, ако вече сте се пренесли към страната на малко по-предизвикателното и оформящо облекло. Всеки един дизайн по-долу ще ви накара да се чувствате прекрасно под жаркото слънце, да излъчвате увереност и стил, като в същото време ви осигурява комфорт и сигурност.

Бански тенденции за лятото на 2023 година

1. Нещо за минималистите

Пригответе се да видите изчистени линии с неутрални или ненатрапчиви тонове навсякъде във вашите социални мрежи или пък в собствената ви плажна чанта. Дизайните за минималисти са една от водещите тенденции за тази година. Тя се харесва заради своята дълготрайност, тъй като е невероятно гъвкава и може да се комбинира с различни допълнения за плажа, като рокля, парео или риза.

Не си мислете обаче, че неутралните бански костюми са изцяло в черно или бяло. През последните години ставаме свидетели на голямото въображение на марките, които успяват да включат минималистичен подход в цветни модели. Новите дизайни се опират на шикозни силуети, включващи интересни детайли и по-ярки нюанси, създавайки перфектното плажно облекло.

2. Изрезки за по-секси вид

Лесните и вечни тенденции като цял или бански от две части са направени, за да бъдат разбивани на пух и прах, а от остатъците да се създава нещо ново. Това лято има предостатъчно възможности, от които да изберете различен модел, който може да замени класическите и все пак да прикрива по-голяма част от тялото ви, ако това искате.

Дизайнерите постепенно започват да предизвикват мисленето и въображението ни, гледайки отвъд класическите кройки, свързани с познатите ни категории. Тази година на плажа ще виждаме множество модели с изрязани участъци или с увиващи се около тялото връзки. Тези дизайни са много авантюристични и сексапилни, създавайки едновременно интерес, но и запазвайки мистерията на тялото. Усуканите презрамки и обширните изрезки са покана да проявите креативност.

3. Детайли на русалка

Тази година модата определено е пряко свързана с Холивуд. След като розовият цвят превзе подиумите и магазините през последните месеци заради предстоящия филм „Барби“, сега е време лятото да се възползва от друг проект на големия екран.

@whippedcreamswim ?The bathing suit of 2023 #mermaidcore #aesthetic #mermaids #swimwear #bathingsuits #miamiswimweek #runway #summer #swimsuit #musthave ♬ Bombastic Side Eye Criminal Offensive Side Eye - CasaDi

„Малката русалка“ излезе преди месец, но ще властва през цялото лято, благодарение на създадената вече мания по мистичното морско създание. Банските костюми са чудесно място да експериментирате и да видите дали тенденцията е за вас, като се докоснете до вътрешната си русалка с няколко лесни и елегантни декорации.

4. Завръщането на халтер деколтето

Всеки сезон идва със своя дял силуети, изпълнени с носталгия, а лятото не прави изключение. Тази година ще видим завръщането на халтер деколтето при банските, което се слави с повече издръжливост на бурните вълни, като в същото време осигурява и сексапил. Връзките на врата пасват идеално както на цели, така и на бански от две части.

5. Блясък на плажа

Тази година вашето лятно сияние може да започне още от града със закупуването на бляскав бански костюм. Намерете модел, който да улавя светлината и да блести на всяко докосване от слънчевите лъчи. Заложете на дизайни, чиито брокат е зашит в самата материя, а не посипан отгоре, за да сте сигурни, че ще издържи на постоянното пране и влизане в солената вода.

Лятна ваканция – какво да сложите в куфара

Бял потник за лятото – как да го включите във визията си

Лятна мода – шестте цвята, които винаги изглеждат шик

6. Бански с едно рамо

С облекчение видяхме множеството бански с едно рамо в магазините, защото това е един от любимите ни модели за лятото. Те са вид балансиращ дизайн, който няма да попречи на активния ви ден на плажа или край басейна. Разкриват малко повече от тялото, но са напълно подходящи и за хора, които искат да се прикрият. Предлагат се в различни цветове и щампи, като най-често ще ги срещнете под формата на цели бански.

За още летни тенденции и съвети от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари