IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимият цвят на Меган: Херцогинята на Съсекс отново се облече в кафяви нюанси

15 септември 2023 12 30

Съпругата на принц Хари често залага на монохромни визии

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато не носи черно и/или бяло, Меган Маркъл залага на бежовата гама по отношение на тоалетите си. Херцогинята на Съсекс отново се облече в кафяви нюанси на една от последните си изяви на Invictus Games в Германия. Наскоро нейният стилист разкри, че съпругата на принц Хари предпочита да залага на „по-спокойни“ и монохромни тонове във визията си, така че едва ли някога ще я видим в по-ярки цветове или в шарени дрехи.

Вчера, в четвъртия ден от Invictus Games, херцогинята изуми всички с елегантната си поява. Тя беше заложила на сатенена риза от коприна и широки ленени панталони в два сходни тона на бежовото. 42-годишната майка на две деца се е появявала и преди (през 2022) с въпросните панталони, които струват £1200 и са на марката Gabriel Hearst.

Тя беше допълнила визията си със слънчеви очила Miu Miu за £165 и блуза за £365 на L'agence. Кралската особа беше пуснала свободно дългата си коса, носеше минимален грим, но пък беше увеличила височината си с обувки на висок ток на Manolo Blahnik.

Комбинацията от риза и панталон още веднъж показа, че Меган обожава камилскокафяво и че като цяло тези тонове доста отиват на нейния тен.

Херцогинята, която пристигна в Дюселдорф във вторник вечерта, за да се присъедини към принц Хари, много често избира изцяло кафяви тоалети за публичните си ангажименти, още от времето когато със съпруга ѝ бяха работещи кралски особи и живееха в Обединеното кралство.

Меган Маркъл

Меган Маркъл. Снимка: Getty

През 2020 г. Меган се появи в Лондон в зашеметяваща комбинация от пуловер и пола, съчетана с велурени обувки и палто по поръчка, всички в различни нюанси на медените и нюд нюансите. Тогава тя носеше палто за £345 на бранда Reiss, поло за £50 и пола за £85 на марката Massimo Dutti.

Само часове след тази нейна изява, тя и принц Хари обявиха, че се оттеглят като старши членове на кралското семейство и се местят да живеят в САЩ.

Преди няколко години, на посещението си в университета в Йоханесбург, Меган Маркъл беше избрала подобна визия, като носеше кафяви рокля и палто от Banana Republic.

Меган Маркъл;

Снимка: Getty

Според стилиста Лукас Армитидж, Меган използва тази спокойна, земна цветова гама за своите тоалети, за да утвърди авторитета си и да демонстрира ниво на спокойствие и класа. Стилистът обяснява: „Камилскокафявото е неутрален цвят и често се възприема като успокояващ и чист тон“.

Наскоро, през август месец, кралската двойка се появи във видео за Responsible Technology Youth Power Fund като тогава и двамата бяха облечени в елегантни дрехи в телесен цвят.

Последните изяви на херцозите идват на фона на нарастващите спекулации за бъдещето им в Холивуд, както и на слуховете, че между тях двамата има напрежение. Явно Меган и Хари са решили да сложат край на въпросните слухове за проблеми в брака им, като се появяват навсякъде щастливи и сияещи. А Маркъл може би е решила да излъчва допълнително спокойствие чрез класните си тоалети в земни тонове.

Меган Маркъл

Снимка: Getty

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари

Люската ( преди 7 месеца )