IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не Зендая, нито пък Риана, а Нина Добрев е принцесата на Париж

26 януари 2024 12 30

Актрисата се появи във френската столица в ярък оранжев ансамбъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нина Добрев беше сензационна, когато облече привлекателен ансамбъл в оранжево, появявайки се по време на Седмицата на модата в Париж в четвъртък. 35-годишната звезда от сериала „Дневниците на вампира“, която наскоро се наслади на романтично бягство с гаджето си Шон Уайт, беше видяна да посещава магазин Patou в сърцето на френската столица, докато носеше дрехи от френската марка.

Актрисата с български корени привлече вниманието, облечена в яркооранжево късо сако, закопчано с копчета отпред. Красавицата показа дългите си крака, като същевременно избра подходяща минипола с асиметрична цепка.

Добрев съчета своя атрактивен костюм с чифт бели сандали на висок ток и с каишки, които се увиваха около глезените. Обувките предлагаха малко цветен контраст на външния ѝ вид. Нина носеше и малка оранжева чанта в дясната си ръка, а тъмната ѝ коса беше прибрана назад в шикозна опашка, вързана с голяма оранжева панделка. Прическата ѝ се отличаваше и с бретон, който падаше небрежно върху челото ѝ.

Актрисата беше избрала минимални аксесоари, за да позволи тоалетът ѝ да бъде в центъра на вниманието. Гримът на Нина включваше слой спирала върху миглите ѝ, както и леки сенки около очите. Беше добавен топъл руж, за да подчертае по-добре скулите ѝ, докато на устните ѝ беше нанесен бляскав нюанс в неутрален цвят за финален щрих.

Докато разговаряше със списание InStyle по-рано миналата година, красавицата разкри как чувството ѝ за стил се е развило през годините, като същевременно обсъждаше любовта си към модата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

„Винаги съм обичала модата, но не мога да кажа, че непременно съм се отличавала с невероятен стил“, призна тя пред изданието. „Ако погледнете стила ми от времето, когато бях на 18 до 22 години, не бях особено страхотна. Това се промени, след като си наех стилист.“

„Тогава започнах да взимам дребни неща тук и там от стилисти, с които работя, списания, виждайки как други рискуват и си представях себе си в тези тоалети, и някак си станах по-смела.“

Седмицата на модата в Париж за висша мода пролет/лято 2024 г. започна по-рано тази седмица в понеделник и приключи официално вчера – четвъртък. Много луксозни марки проведоха модни ревюта, на които присъстваха куп знаменитости, а именно Fendi, Valentino, Jean Paul Gaultier и др.

Месец януари беше натоварен за Добрев, която на 9 януари имаше рожден ден, който посрещна с изненадващо пътуване до Дисниленд, организирано от гаджето ѝ – олимпийският медалист Шон Уайт.

Нина започна да се среща с бившия сноубордист в началото на 2020 г., след като за първи път двамата се запознават на семинар във Флорида, организиран от мотивационния лектор Тони Робинс през 2019 г.

Откакто са заедно Нина и Шон са буквално неразделни и непрекъснато пътуват по света. А след рождения си ден този месец, Добрев написа в своя Instagram профил: „Чувствам се невероятна късметлийка, празнувана, обичана, благодарна и признателна за всички чудеса.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари