IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода за променливото време – как да носите жилетка през пролетта

28 март 2024 12 30

Когато температурите се сменят по-бързо от настроението на жена

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лалетата превзеха телефоните ни, матча латета отново са тук и ние пазаруваме онлайн, вместо да чистим гардеробите си. Всичко това може да означава само едно – пролетта е тук. Въпреки че може да се изкушим да добавим нещо ново към нашата колекция от миди поли и платнени чанти, има един елемент, без който пролетният капсулен гардероб не е завършен – жилетката. Това е вечна и мултифункционална дреха, която може да носите отново и отново. 

Една жилетка може да ви послужи за всичко. Освен че може да бъде като допълнение към вече готов тоалет, тя може да се превърне и във фокусна точка във визията ви. Може да бъде както обемна, така и прилепнала към тялото, в неутрален или пък в ярък цвят. Независимо дали създавате парижки, спретнат или спокоен външен вид, подходящото плетиво ще ви помогне да се справите със задачата. 

Как да носите жилетка в променливото време

1. Закопчана само горе

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gabby whiten (@gabbywhiten)

Незабавно издигнете всяко облекло, като закопчаете само горното копче на жилетката си. Поддържайте визията небрежна, съчетавайки плетивото с дънки и тениска или пък пропуснете блузата, за да покажете малко повече плът като повечето модели и звезди в последно време. Особено обичаме женствения дизайн на плетивата на една кука през пролетните месеци.

2. Изцяло закопчана

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEXA DAGMAR (@alexadagmar)

Друг елегантен и изискан начин за стилизиране на изрязана жилетка е да я носите като самостоятелна горна част и да закопчавате всяко копче. Минипола, сабо и многопластови огърлици ще завършат стилния ви външен вид. 

3. Преметната през раменете

Този бърз трик за стилизиране осигурява големи резултати в модния отдел. Следващия път, когато закъснявате и не сте проверили приложението за времето, вържете жилетка на раменете си и ни благодарете по-късно. Независимо дали го съчетавате с тренчкот или спортно облекло, плетивото ще преобрази цялата ви визия. 

4. Тип рокля

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stacie Elsmore (@missy_elz)

Надяваме се, че е станало очевидно, че имате нужда от една жилетка в гардероба си, но мислили ли сте за рокля тип жилетка? Това може да е най-доброто цяло преходно парче за пролетта. Създайте ежедневен ансамбъл с маратонки и карго яке за шикозен уличен стил.

Пролетна мода – 6 тоалета за променливото време

Пролетна мода: 7 идеи за променливото време

Сутрин – студено, следобед – горещо: Какво да носим през променливото време?

5. Овърсайз и откопчана

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Lund (@aliciamlund)

Стилът на крайбрежната баба не се е върнал, защото никога не си е тръгвал. За наш късмет, тази тенденция на TikTok все още е една от най-лесните за възпроизвеждане за пролетния сезон. За да постигнете стилния външен вид на Даян Кийтън, ще ви трябва голяма жилетка, бяла тениска и ленени панталони в пясъчен цвят. 

6. Две плетива

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA BYRNES (@laura.byrnes)

Когато става дума за жилетки, две са по-добре от една. Добавете интерес към облеклото си, като облечете лек, мек пуловер като основа и добавите по-голяма жилетка отгоре. Изберете неутрални цветове, за да запазите визията сплотена, или си поиграйте с неочакван цветен акцент.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари