IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гейм, сет, мода – Зендая впечатли със зелен тоалет на премиерата на Challengers

27 март 2024 16 30

Актрисата дебютира и нова прическа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зендая определено знае как да съчетава тоалетите си с филма, който презентира. През тази година актрисата доказа, че подбира дрехите според ролята, която представя пред света и премиерата на новия ѝ филм Challengers не беше изключение. 

Във вторник Зендая стъпи на червения килим в Сидни за първата от многото световни екранизации на тенис историята, която разказва заедно с колегите си Джош О'Конър и Майк Файст. За специалното събитие звездата, която от дълги години е провъзгласена за най-стилната млада дама в Холивуд, облече бляскава зелена рокля от Loewe, дело на дизайнера Джонатан Андерсън. Тоалетът включваше гол гръб, както и дълбоко V-образно деколте. Отдавайки почит на героинята си Таши, Зендая включи във визията си и елегантен принт на момиче, държащо тенис ракета

Зендая БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Роклята на актрисата също така включваше висока цепка. Тоалетът бе комбиниран със зелени стилето токчета, а косата беше оформена на опашка с бретон настрани, за да показва изящните висящи обеци. Прическата е дело на фризьорката Урсула Стивън, а кичурите на Зендая са в наситен, топъл нюанс, който изглежда още по-приветлив под светлината на прожекторите. 

Усмихвайки се широко пред камерите, звездата от „Еуфория“ застана между колегите си Джош О'Конър и Майк Файст, точно както героинята ѝ Таши попада в дилемата кой от двамата да избере. 

Файст, който се превърна в любимец на младото поколение след ролята си в „Уестсайдска история“ през 2021 година, носеше разкопчана бяла риза под черен костюм. Той завърши визията с черни обувки. Междувременно Джош О'Конър, британският актьор, известен с ролята си на принц Чарлз в „Короната“, избра кафяв костюм от три части, който носеше без риза. 

Зендая, Джош

Снимка: Getty Images

Challengers, според официалния синопсис, проследява напрегнатата любовна история между трима играчи по тенис, които се познават от тийнейджъри и се състезават един срещу друг в тенис турнира, опитвайки се да стигнат до голямата сцена. Срещите помежду им разпалват стари вражди както на, така и извън корта. 

Разбира се, героинята на Зендая е в центъра на историята. Тя е омъжена за шампион, който изпада в дупка и постоянно губи (Файст), който трябва да се изправи срещу залязъл играч (О'Конър), който също така е бившият му най-добър приятел и бивше гадже на Таши.

Режисиран от Лука Гуаданино, който работи с Тимъти Шаламе по „Назови ме с твоето име“ през 2017 година, Challengers трябва да излезе по кината на 26 април. 

Модният поход продължава – Зендая като робот от висшата мода

Зендая впечатли с две безупречни визии на премиерата на „Дюн“ в Париж

Несравним блясък – Зендая на премиерата на Dune: Part Two

Премиерата в Австралия идва, след като Зендая се наслади на истинската игра, когато изгледа финала в Индиън Уелс между Ига Швьонтек и Мария Сакари. На трибуните тя бе придружена от гаджето си Том Холанд, с когото искрено се забавляваха по време на музикалните почивки и гледаха с интерес случващото се на корта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALABIGRAMM (@alabigramm)

Спазвайки тенис дрескода, Зендая се облече с бяла поличка и жилетка, съчетани с пуловер. След победата на Швьонтек, актрисата позира с шампионката и купата от BNP Paribas Open. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари