IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил в дъжда – какво да облечете, когато навън вали

30 април 2024 08 30

Бъдете радостни и красиви, дори в най-мрачните дни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Пролетта може да бъде сложен сезон, поне от гледна точка на стила. Въпреки че всички се вълнуваме, когато настъпят първите по-топли дни, често се изправяме пред дъждовни и студени седмици, за които някак си не сме подготвени. Въпреки че няма как да спрете променливото време, все пак можете да създадете красиви тоалети, които съчетават стил и практичност, за да се почувствате като слънчеви лъчи, дори когато небето е мрачно.

Независимо дали носите стилния тренчкот, изваждате отново от кутията високите ботуши или пък правите модно изявление, обличайки се в по-тъмни цветове, за да не личи кога сте се изцапали с кал, ние имаме няколко ценни съвета и красиви тоалета за бурните и дъждовни дни.

Какво да облечете в дъждовен пролетен ден

Нека да вали

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Madden (@stevemadden)

Това, че денят е дъждовен и мрачен, не означава, че тоалетът ви трябва да бъде такъв. Всъщност лекият дъжд може да бъде идеалното извинение за създаването на изящно облекло. Почерпете малко вдъхновение от носителката на „Оскар“ Да'Вайн Джой Рандолф, като съчетаете смел кожен тренчкот с червена сатенена рокля и слънчеви очила за бляскаво докосване.

Готови за приключение

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hunter Boots (@hunterboots)

Това, че навън вали, не означава, че трябва да седите вкъщи цял ден. Непременно трябва да излезете и да се разходите – просто се уверете, че сте облечени подобаващо, като инвестирате в едни добри ботуши и стилен анорак, за да ви осигурят топлина и комфорт. Добавете шапка, за да защитите косата си, и сте готови за излизане.

Професионално облекло

Това е стара дилема – температурата се покачва, вие сте заредени с енергия и сте готови с ансамбъла си за излизане, когато навън започва да вали. Не позволявайте на бурята да развали настроението ви. Вместо това облечете кожено бомбър яке, което да ви предпази от природните стихии, без да изглежда неуместно. Визия като тази е идеална за кратковременната пролетна буря, тъй като след това може просто да съблечете якето и да покажете истинския си тоалет.

Тъмни цветове

В дъждовните дни по-тъмните цветове са идеални, тъй като изцяло бялото облекло може лесно да покаже ефектите от внезапен порой. Ако сте уморени и отегчени от класическото черно, опитайте наситен зелен нюанс за практичен, но свеж пролетен външен вид. Поддържайте тоалета небрежен, като съчетаете зелено яке с панталони с широки крачоли и шапка.

Модни съвети – как да съставите най-добрия спортно-елегантен стил

5 модни съвета, с които да улесните обличането си

Пролетна мода – 4 тоалета, които винаги изглеждат добре

Стилно ежедневие

Понякога, в сив и мрачен ден, е почти невъзможно да съберем енергия да станем от леглото, какво остава за избирането на тоалет. Ако трябва да напускате къщата си, оформете семпла, но вдъхновена визия, като съчетаете голям суитшърт с дълъг тренчкот и ботуши. Контрастът между огромната блуза с качулка и структурирания тренч ще ви накара да изглеждате стилни, дори и да не го усещате.

Черен допамин

Ако всичко друго се провали, не можете да сбъркате с изцяло черен външен вид, особено в тъмен и дъждовен ден. Въпреки това, обличането в черно от главата до петите не трябва да бъде скучно. Добавянето на някои текстурни елементи, като тъкано сако и кожена пола, ще придаде дълбочина на облеклото и ще го направи много по-интересно за гледане.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари