IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти вдъхновение: Ноктите на Хари Стайлс

24 май 2020 18 00

Той е с розов лак в новото си видео

БГНЕС

Плаж, море, красиви жени по бански и много диня. Тази приятна картина ни прави впечатление от видеоклипа на Хари Стайлс към най-новото му парче – „Watermelon Sugar“. Там, освен нестандартния му стайлинг, може да видим и че той е с маникюр. 

В клипа, пуснат на 18 май, 26-годишният британец е седнал на маса, поставена на брега на морето. На нея има закуска, сред която се вижда парче диня, което той докосва с ръце. Именно в този момент на преден план личат ноктите на певеца, които са лакирани. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Harry Styles HQ (@hshq) на

Динята и други сезонни плодове присъстват в близо 99% от клипа. Макар че ноктите на Хари са много къси, изборът му на розовия цвят може да вдъхнови много жени за така наречения „плодов маникюр“, който никога не излиза от мода през горещите летни дни. 

Ако се вгледаме по-внимателно в ноктите на Стайлс, ще видим, че той е избрал лак с лек неонов ефект, а всички вариации на неона също са актуални тази година.

Ето няколко идеи с неоноворозово, които може да опитате вкъщи: 

1. Диня

2. С бели ленти 

3. Омбре

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари