IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Sheet mask: тайната за красива кожа

22 юни 2020 10 40

Те са удивително ефективни

Снимка: ПР

Чудили ли сте се някога каква е тайната на безупречния външен вид на жените от Далечния Изток? Какво прави кожата им свежа и сияйна? Един от специалните им ритуали е използването на маски за лице и конкретно такива от плат както тук – стъпка дошла директно от Корея и превърнала се в хит на европейския пазар.

Как действат?

Удивителната ефективност на тези средства се дължи на изключително високата концентрация на ценни вещества, използвани за напояване на тъканта – обикновено памук или коприна. Благодарение на факта, че финият материал прилепва точно към кожата, активните съставки проникват в нея напълно, без да имат шанс да се изпарят по време на нанасяне.

Подобно на други продукти, нанесени върху лицето, се изисква прецизно почистване на кожата преди прилагане. За да се възползвате от всички предимства на маската, тя трябва да е плътно прилепена към кожата. Опитайте се да премахнете всички образувани въздушни мехурчета и след това оставете за периода, препоръчан от производителя – обикновено това са 15-20 минути. Накрая отстранете и внимателно масажирайте излишната есенция в лицето, шията и деколтето.

Както сами ще се убедите, приложението е изключително лесно и приятно, не изисква нито много време, нито специфични знания, така че със сигурност ще намерите няколко минути в края на натоварения ден.

Кога да ги използвате?

Безценно предимство на маските от плат са моменталното действие и почти незабавните резултати. Следователно, процедурите с тяхна помощ са подходящи, когато искате кожата ви да изглежда свежа, привлекателна и млада, например преди важен повод.

Те също са невероятен начин да добавите енергия към посивялото и уморено лице, което е загубило сиянието си. Благодарение на ревитализиращата инжекция, то ще стане по-свежо, еластично и меко на допир.

Бързото подобряване на външния вид и състоянието на кожата ви ще се отрази положително и на самочувствието ви – ще се почувствате женствени, поддържани и пълни с увереност.

Какво ще откриете в памучните маски?

Те са богати не само на важни елементи, необходими за хидратация, подхранване, успокояване и регенериране на кожата. На рафтовете на дрогериите ще намерите редица продукти, които съдържат полезни витамини, аминокиселини, чисти масла, растителни екстракти, антиоксиданти, глини, хиалуронова киселина, активен въглен и т.н. Тъй като маската не се нуждае от сгъстители, концентрацията ѝ е изключително висока, а действието – максимално силно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари