IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло, на това му се вика стегнато тяло!

26 ноември 2020 16 30

Изпълнителката промотира новото си парче чисто гола

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес може би е усетила, че температурите падат и иска да ни стопли. Изпълнителката взриви интернета с последната си снимка, с която промотира новото си парче „In the Morning“.

По принцип не се впечатляваме много от начина, по който звездите рекламират предстоящите си проекти, но Джей Ло знае как да привлече вниманието ни. Горещата латиноамериканка захвърли всички дрехи и позира чисто гола пред камерата. Обърната в профил, Лопес успя да прикрие голяма част от тялото си, но все пак се вижда стегнатата ѝ фигура, която е резултат от множеството тренировки, дори по време на изолацията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Изненада! Представям ви официалната снимка за In the Morning. Парчето ще се появи в петък“, написа изпълнителката под снимката. Въпреки че основната цел е реклама на песен, повечето фенове се фокусираха върху физиката на звездата. Коментарната секция в Instagram беше изпълнена с поздравления за 51-годишната изпълнителка. Много от хората я нарекоха „кралица“ и „богиня“.

„Ъм, може ли да бъда като теб, когато порасна“, „ШЕГУВАШ ЛИ СЕ? Тялото ти е невероятно“, са само част от милите думи, които Лопес получи. Дори треньорката Трейси Андерсън, която е работила със звездата, беше впечатлена от резултатите. Тя заяви, че тази снимка със сигурност ще взриви интернета. И беше права.

Единственото нещо, което Джей Ло носи на снимката, е огромният годежен пръстен от Алекс Родригес. Професионалният спортист също изрази възхищението си от фигурата на бъдещата си съпруга. Това е вторият път за една седмица, в който Лопес успява да разгорещи страстите. Преди дни тя излезе на сцената на Американските музикални награди, където изпълни хитовете си „Pa ti“ и „Lonely“ заедно с Малума. Тогава тя показа завидни секси движения, изпълнявайки ги в почти прозрачен костюм.

Освен със секси изпълнение, Лопес си тръгна от церемонията и със специална награда. Тя беше обявена за „Обществена икона“ за своя принос в музиката през последните две десетилетия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари