IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чиста и блестяща кожа: Съветите на Бела Хадид

6 март 2021 18 00

Козметикът на звездата с важни препоръки

Снимка: БГНЕС

Въз основа на прекрасната и блестяща кожа на Бела Хадид, ще ви бъде простено, ако мислите, че 24-годишното момиче дължи нереалния си външен вид на същите гени, които карат Йоланда и Джиджи Хадид да изглеждат толкова добре. Все пак, Бела откровено показва, че красотата невинаги се дължи на ДНК, а по-скоро на добрата грижа за себе си и използването на правилните продукти.

„Да, сблъсквам се с пъпки, а г-ца Смит знае как да се справи с тях“, написа Хадид под видео в социалните мрежи, на което се вижда как лежи на козметичната маса на Кристин Смит. Това накара много фенове да се насочат към профила на козметичката и да разгледат какви са нейните тайни, с които поддържа кожата на клиентите си в безупречно състояние.

За щастие, не ни се наложи да преглеждаме дългия списък от снимки и видеа, които Смит е публикувала, тъй като тя застава пред InStyle и споделя своите препоръки за това как точно да постигнем кожа, достойна за модния подиум.

От гледна точка на продуктите, Смит съветва клиентите си да почистват дълбоко лицето си и да използват нежен тонер, последван от антиоксидантен серум, овлажнител и слънцезащитен крем. Тя обаче предупреждава, че серумите с витамин С могат да бъдат вредни за хората с мазна кожа и такава, склонна към акне. Затова Смит препоръчва този продукт на клиенти, които се лекуват от сериозно увреждане от слънцето.

Серум с антиоксиданти като витамин Е, масло от шипка, куркума или синя вратига, е по-добрият вариант за хората под 25 години, тъй като витамин С е запазен за лечение на проблемни зони, в които са се появили старчески петна или бръчки. От друга страна, пептидните серуми са прекрасно решение за поддържане на стегната и приятна на допир кожа. Към тях може да добавите и продуктите с хиалуронова киселина, която намалява фините линии.

Кремът за очи е също толкова умно допълнение при хора, на които маските за лице с дразнещи ароматни съставки са забранени. Според Смит, внимателното ексфолиране два пъти седмично е най-доброто решение за блестяща кожа.

Последният ѝ съвет за постигане на външния вид на модел? Микротокова терапия за лице, която помага на знаменитостите да изглеждат невероятно за всяка поява на червения килим. Може дори да си закупите микротоково устройство, с което да поддържате кожата си стегната и без фини линии.

Разбира се, преди да предприемете подобна стъпка, трябва да се консултирате с вашия дерматолог, за да разберете дали микротоковото устройство е полезно за вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари