fallback

Бюти съвети: Кейт Бекинсейл се подмладява с отрова от скорпион

12 August 2021 14:30

Актрисата разкрива каква марка козметика ползва

Миналият месец Кейт Бекинсейл призна, че не се е виждала от дълго време с дъщеря си, а причината е една - глобалната пандемия от коронавирус. Показвайки колко си приличат с Лили Шийн, всички ние й завидяхме колко е младолика. Застанали една до друга, двете сякаш са сестри с няколко години разлика, а не майка и пораснало нейното дете. 

Актрисата винаги се е грижила добре за външния си вид. А благодарение на усилени тренировки и специална козметика, тя има здрава и опъната кожа като жена на 25-30 години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Наскоро Бекинсейл обяви, че е новото лице на MRVL Skin Solutions - нова марка на пазара, предлагаща продукти против стареене с отровата на син скорпион за основна съставка. 

Кейт има за задача да популяризира шестте продуктови гами на бранда за есен 2021. А доколкото я познаваме, би трябвало да се справи, защото тя не подценява грижата за кожата и често споделя бюти съвети с почитателите си. 

Звездата вече разкри, че потребителите може да избират между няколко вида крем - възстановяващ, с хиалурон, нощен, както и такъв за кожата около очите. Освен тях, на пазара ще бъдат пуснати серум, колагенова маска. Всички те са с пептид на скорпион. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

„Клинично доказано е, че този пептид помага за стимулиране на естественото производство на колаген, за борба със свободните радикали, за подпомагане на регенерирането на увредената кожа и за изглаждане на появата на фини линии и бръчки“, пише в уебсайта на компанията MRVL, препоръчана от Бекинсейл.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Актрисата, която отрича да има пластични корекции по себе си, посочва, че отровата на скорпиона все още не се използва широко за направата на козметика, но в областта на медицината свойствата й отдавна са доказани. 

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
грижа за кожата Кейт Бекинсейл бюти съвети отрова от скорпион неостарявщаи звезди
0 коментара
fallback