IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лори Харви със съвети за лечение на розацея

27 октомври 2021 08 40

Дъщерята на Стив Харви и приятелка на Майкъл Б.Джордан създаде своя козметична линия

Снимка: Getty Images

Моделът, светска личност и предприемач Лори Харви винаги изглежда безупречно. Тя е елегантна, грациозна и често е тема за дискусия в рап песните, като в хита на Meek Mill от 2018 година Going Bad, където той изтъква: „Имам Лори Харви в моя списък с желания“.

Тя е дъщеря на успешния комик и водещ Стив Харви и иконата за мода и красота Марджори Харви. Но с 3,8 милиона последователи в Instagram, които се увеличават с всеки изминал ден, Лори намира своето собствено място под светлината на прожекторите. Вероятно славата ѝ се дължи и на романтичната връзка с актьора Майкъл Б. Джордан.

Феновете веднага оцениха красотата на Лори. Независимо дали е изцяло естествена или с добре направен грим, външният ѝ вид винаги изглежда безпроблемно сглобен със запазената ѝ марка – гладък кок с бебешки коси, които се спускат над челото. Всъщност Лори наскоро се появи в хитовото токшоу The Real, където сподели, че пуска на пазара своя линия за грижа за кожата, която ще носи името SKNxLH.

В интервюто си моделката разкри и някои съвети, които майка ѝ й е дала за това как да се ориентира в живота. „Бъдете уверени, бъдете сигурни в себе си. Не позволявайте на никого да ви сваля от пиедестала, не позволявайте на никого да наклони короната ви и да ви спира да преследвате целите си!“, казва Лори.

Новата колекция на Харви беше пусната на 22 октомври, а в Instagram момичето заяви, че работи върху нея от три години. Феновете веднага харесаха новото начинание на Лори и я попитаха за няколко съвета, с които да постигнат кожа като нейната. За тяхно щастие, дамата разкри някои от тайните си, с които постига безупречен вид.

Ето и как Лори Харви се грижи за себе си

Тества продуктите върху приятеля си

През лятото Лори сподели, че тества всичките си козметични продукти и върху приятеля си Майкъл Б. Джордан. Първо, разбира се, тя ги прилага върху себе си, но след това идва ред на актьора, за да се провери дали формулата е подходяща за всички типове кожа.

Рутината на Харви започва с почистващо средство, което е щадящо към чувствителната ѝ кожа. Затова тя използва продукт с ниско pH, за да не изсушава или наранява лицето. След това е ред на овлажняващ тонер, който се разнася с памучен тампон. Серумът е третата стъпка, който е пълен с хиалуронова киселина и витамин С. За да предотврати появата на черни кръгове или торбички под очите, Лори използва околоочен крем. Рутината завършва с овлажнител, който да запечата влагата и да помогне на останалите продукти да подействат.

Използва продукти за чувствителна кожа

Един от основните фактори за създаването на козметична линия е чувствителната кожа на Лори. В интервю за The Real тя споделя, че голяма част от търговските продукти са предизвиквали повече проблеми, отколкото ползи и затова е трябвало да намери начин, по който да постигне желания резултат.

„Исках да се уверя, че използвам съставки, които са подходящи за всички типове кожа, но са особено щадящи и полезни за хората с чувствителна кожа“, казва Лори. Продуктите ѝ са съставени само от чисти съставки, веган са и не са изпробвани върху животни. В тях няма парабени, сулфати, силикони, синтетични аромати, странични животински продукти и вазелин.

Интересува се от грижа за кожата

В интервю за Vogue Лори споделя, че още от малка е искала да се грижи за кожата си, но е започнала по грешен начин. В ранните години на гимназията, тя е миела лицето си с топла кърпа, след което е слагала вазелин, за да овлажни кожата и да се спаси от сухотата. Така обаче само си е причинила ужасно акне, защото е запушила порите и е създала чудесна среда за образуване на пъпки.

Затова започва да се интересува все повече от правилната грижа за кожата, чете за различните типове кожа и как могат да се лекуват. В това начинание помага и майка ѝ, като Лори често се е ровила в козметичната ѝ чанта за някой и друг продукт, който да използва.

Пие сок от целина всеки ден

Г-ца Харви обича да използва хубава козметика, но също така е любител и на правилната диета. Тя включва в режима си много зеленчуци, които приема рано сутрин. „Пия сок от целина всяка сутрин. Правя го през последните три седмици“, казва тя пред New York Magazine. Според нея, той е полезен за храносмилането и действа добре против възпалението, като в същото време е чудесен източник на антиоксиданти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари