IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр – Machine Gun Kelly с унисекс лакове за вас

5 декември 2021 16 30

Певецът пусна своята линия, вдъхновена от гръцката митология

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

Кой каза, че само жените могат да са с маникюр? След като Хари Стайлс неведнъж се показа с розов лак, друг известен изпълнител изпъкна с цветните си нокти. Дори създаде своя унисекс колекция, която вече е готов да ни представи. Става въпрос за Machine Gun Kelly – гаджето на Меган Фокс, който може би има повече лакове от нея.

Докато в България мъжете взимат лаковете на жена си, предимно за да оцветят плувката, с която ходят за риба или поправят нещо, то в САЩ те са онова пъстро допълнение във визията на много звезди от мъжки пол. И 31-годишният изпълнител доказа това. Освен розовия цвят, той използва черно, бяло, както и някои други популярни нюанси, вдъхновявайки много мъже и жени за нов маникюр.

От 2 декември лаковете, носещи името UN/DN LAQR, вече са на пазара. Machine Gun Kelly или Колсън Бейкър, както е истинското му име, черпи вдъхновение за тях от гръцката митология.

„Много от мъжете там са били войни, войници или богове, които са използвали силата си, а след това имаше Купидон, който беше поетичен и красив“, казва певецът пред Allure.

„Чудя се как би изглеждал свят на Купидони“, коментира още той, посочвайки, че ползването на лаковете не означава липса на мъжественост.

„Mary Jane“, „Depressionist“ (черно), „Nothing Matte(rs)“, „Writer's Block“ (сив) и „25 to Life“, се казват тоновете, които Machine Gun Kelly предлага на жените и мъжете. Последният е кръстен на приятелката му. Иначе има и комплекти от шест различни нюанса, като всички лакове от линията му са създадени по начин, грижещ се за природата.

Изпълнителят обяви, че подготвя свои лакове още през пролетта на тази година. Тогава той обеща, че ще е готов до есента. А след това неведнъж го видяхме на официални събития с уникални маникюри.

Наскоро рапърът бе на Американските музикални награди в компанията на дъщеря си. Докато тя бе с френски маникюр с перлички, той бе заложил на нокти в два цвята, украсени със сребърна верига унисекс идея за зима 2021. От кадрите, споделени в неговия профил, се видя, че на другата му ръка той е с друга комбинация – от червено и бяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари