IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически 2021 – косите на кои звезди претърпяха драстична трансформация?

3 януари 2022 16 30

Много доказаха, че сивите коси са секси

БГНЕС

БГНЕС

Каква е първата ви асоциация, когато чуете съчетанието „прически 2021“? Него сме търсили често в Google през изминалата година, макар и да нямахме прекалено много поводи за това в сравнение с преди. Втора поредна година, преминала под знака на пандемията, много жени спряха да се боядисват толкова често, колкото преди появата на коронавируса. И може да се каже, че заобичаха сивите си коси.

Може да се каже, че доста известни дами ни дадоха пример със своите нови прически. Някои от тях спечелиха сърцата на феновете, показвайки израсналите си корени. След като оставиха гривите си да растат на воля, те се престрашиха да покажат това и получиха поздравления за своя избор. Разбира се, не липсваха и критики в социалните мрежи за това, че сивото не им отива съвсем, особено като са идоли на няколко поколения жени.

Освен оставянето на белите коси и парадирането с тях, което подразни някои, други наши любимци от тв екрана и музикалната сцена взеха ножиците и намалиха драстично дължината на своята грива. Имаше и такива, които експериментираха с цвета през последните няколко месеца. Сред тях можем да разграничим блондинки, които станаха брюнетки или обратното, както и дами, избрали огненочервеното за своята прическа.

Може да се каже, че Били Айлиш оглавява списъка с трансформации за 2021 г. След като замени широките дрехи и маратонки с елегантни рокли и високи токчета, певицата се раздели и с емблематичната си прическа, съчетала в себе си черно и яркозелено. На нейно място дойде леденорусата, с която тя се появи на корицата на британския Vogue. И малко преди да изпрати 2021-а, тя ни изненада отново, като избра цвят кафява мока за косата си.

Косите на кои други звезди претърпяха най-драстична трансформация?

1. Бела Хадид

Бела Хадид,

БГНЕС

Известният модел бе с тъмнокафява коса за есен 2021, но с идването на новия сезон тя заложи на един доста нестандартен цвят. Подобно на русалката Ариел, тя се появи с яркочервен боб с бретон.

Но червеният цвят иска поддръжка. Ето защо Бела Хадид се боядиса отново в кафяво, като в последните ѝ публикации виждаме, че ще трябва време, за да се раздели напълно с медените тонове по краищата.

2. Кортни Кардашян

сестрите Кардашян

БГНЕС

Сестрата на Ким Кардашян винаги е имала дълга черна коса. Често тя се появяваше на светски събития с така наречените свободни вълни в краищата, но реши да промени драстично външния си вид, като отреже повече от 2 см.

Кортни Кардашян

Getty

Кортни Кардашян се появи с лоб и всички я поздравиха за промяната, продиктувана от нейния годеник Травис Баркър.

3. Уилол Смит

Дъщерята на Уил Смит направи показно подстригване на живо. Но вместо да освежи своята прическа, тя направо обръсна всичко. И го направи по нестандартен начин – заключена в кутия.

„Бебчето ми си обръсна главата! Отново!“, коментира майката на Уилол – Пинкет Смит, която я поздрави за „акта в името на изкуството“ и го определи като ново начало.

4. Анди Макдауъл

Актрисата се появи на червения килим на кинофестивала в Кан видимо променена. Фотографите веднага я приближиха, показвайки, че тя е с прошарена коса. Оказва се, че 63-годишната звезда е спряла да се боядисва, като в началото се притеснявала какво ще каже обществото за вида ѝ.

„Мениджърът ми беше против решението ми да покажа прошарените си коси, но аз му казах, че греши. Вярвах, че така ще се почувствам по-силна, че е важно да приема това, което съм в момента и етапа от живота си, в който се намирам“, коментира тя в интервю за списание Vogue.

Анди Макдауъл,

БГНЕС

Естествена, без преструвки, истинска... С тези думи Анди определя себе си след трансформацията на нейната коса по време на пандемията. „Приемам това, което съм. Странно е, но сякаш сега се чувствам по-млада, защото изглеждам естествено. Косата отговаря на възрастта на лицето ми“, допълва Макдауъл.

Други известни дами, които последваха примера с прическата на актрисата през 2021 г., бяха нейната колежка Сара Джесика Паркър, както и известният модел Паулина Порижкова.

5. Камила Кабейо

Казват, че „след цветовете, идва и ред на мъжете“. Това важи с пълна сила за младата певица, която претърпя трансформация не само с прическата. Тя боядиса косата си точно след като се раздели със Шон Мендес в края на годината.

Докато през 2020 г. певицата остави естествените си къдрици и си направи рошав бретон, сега тя се боядиса в ментовозелен цвят, получен чрез изрусяване и добавяне на специален пигмент.

Фризьорът на Камила Кабейо – Димитри Джианетос, показа в социалните мрежи колко различно изглежда тя.

Ето и още за прическите на звездите през 2021 г.:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари