IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за Нова година: Какви дизайни да носите на празника?

30 декември 2021 10 30

Няколко идеи, които ще впечатлят на партито

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Колкото и да не ни се вярва, 2022 година е зад ъгъла и чака да я посрещнем. Последните две години минаха под знака на пандемията и изолацията, като еднообразието в ежедневието сякаш накара времето да върви с още по-голяма скорост. Така неусетно се озовахме в края на декември, подготвяйки се за новата година.

Въпреки че не знаем какво ни очаква през 2022 година, това не означава, че не можем да я посрещнем с най-впечатляващите си тоалети, маникюри и прически. Независимо дали ще празнувате у дома, в чужбина, в ресторант или на вила в планината, трябва да изглеждате добре, да се отличавате сред останалите и по този начин да повдигнете както вашето, така и настроението на цялата компания.

Носенето на красиви и изискани дизайни по ноктите в навечерието на Нова година е най-добрият начин да подобрите визията си. Голяма част от нас посрещнаха Коледа с тематичен маникюр, който сега е време да бъде заменен от нещо новогодишно. Затова ние ви даваме няколко идеи, с които да привлечете вниманието и да изстреляте външния си вид с няколко нива по-нагоре.

Какви дизайни да носите по ноктите си за Нова година?

Снежни звезди

Не харесвате блясъка и носенето на сиви цветове, дори и по време на новогодишната нощ? Е, тогава тази идея е за вас.

Ако предпочитате да носите тематичен маникюр за зимния сезон, който да ви напомня за снеговалеж, отброяване до новата година и зрелищно парти, което ви предстои, насочете се към прост, но елегантен маникюр със звезди и снежинки. Въпреки че от дълго време посрещаме Нова година без красива бяла пелена, тя може да присъства върху ноктите и да ви напомня, че все още е зима, напук на дъждовното есенно време навън. Освен това този маникюр се вписва чудесно с всеки един тоалет, така че няма да ви създава допълнително напрежение по време на приготовленията преди партито.

Парти нокти

Ако искате да покажете на всички около вас, че нямате търпение да изпратите 2021 година в миналото, то този дизайн е точно за вас.

Създайте изявление с ноктите си, изобразявайки върху тях задължителните детайли за една щура новогодишна нощ. Точно така, тук е добре да добавите шампанско, фойерверки, парти шапки и най-важното – да изпишете „Честита Нова година“ или числото 2022. По този начин със сигурност ще впечатлите всички около вас и ще бъдете една от най-горещите теми през вечерта.

Минималистична идея

Прекарали сте няколко дни в търсене на подходящия тоалет и най-накрая сте намерили нещо, което ви харесва. Сега остава да изберете точната прическа и правилния маникюр, за да бъде визията ви завършена. Но не искате нищо да отнема от вниманието, насочено към дрехите ви, затова търсите нещо минималистично, но в същото време елегантно.

Ако тази картинка ви е позната, то сте попаднали на правилното място. Много от нас влагат много повече от дадена идея в тоалета, отколкото в ноктите си, и това е напълно нормално. Затова ви предлагаме една красива идея, която със сигурност ще впечатли компанията ви за празника, но няма да привлече повече внимание от необходимото.

Флоралните мотиви винаги са на мода, като това важи и за предстоящия празник. За да бъдете в тон с тематичния блясък, ви съветваме да заложите на малко по-тъмен лак, върху който да поставите брокат, който ще добави допълнителна дълбочина към тоалета, който носите за Нова година.

Мозайка по ноктите

Ноктопластиката с мозайки се превърна в хит през последните няколко години, като се подобрява с всеки изминал ден. Докато първоначално се поставяха по няколко малки камъчета в края или върха нокътя, сега този дизайн е изпълнил цялата основа и изглежда все по-впечатляващо.

Именно затова маникюрът с мозайка е един от задължителните за Нова година, ако обичате нещо по-блестящо и по-изразително. Със сигурност ще привлечете вниманието, като в същото време ще бъдете различни и интересни. Дизайнът с мозайка може да бъде оформян по индивидуален начин, според вашето желание, настроение и визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари