IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Червено, зелено, черно...: Какво бельо да носите на Нова година?

31 декември 2020 12 30

Легендата твърди, че цветът ще определи късмета ви за следващите 12 месеца

Снимка: iStock

Обещанията за новата година започват да се правят още в началото на месец декември. Винаги има нещо, което не сме постигнали през отиващите си 12 месеца и затова си налагаме да променим нещата през следващите. Наред с плановете за празненство, целите през новата година са изключително важни за голяма част от нас.

Опитваме се да направим всичко възможно, за да имаме късмет през новата година, да намерим любовта, мечтаното работно място или пък най-накрая да посетим желаната от нас дестинация. Именно затова търсим какви ли не традиции, които да спазим, за да привлечем природните сили на наша страна. Едно от най-известните суеверия е това за носенето на определен цвят бельо в новогодишната нощ.

Със сигурност сте чували от ваши приятели, че на 31 декември винаги носят червено бельо, за да им върви в любовта. Истината е, че не само този цвят носи късмет. Има няколко суеверия, свързани с различни цветове, които могат да сбъднат мечтите на всеки. Ако миналата година не си спомняте какво точно сте носили, не се притеснявайте. 2020-а беше един огромен хаос, така че светът явно не е облякъл правилното бельо. Този декември обаче може сами да изковете съдбата си за следващите 12 месеца, така че не забравяйте да купите бельо в цвета, който ви трябва.

А как да разберете точния? Вижте по-долу какво може да ви донесе различният цвят бельо

Червено

Ако искате 2021 година да е изпълнена с любов и романтика, това е цветът за вас. Може би сте готови да напуснете старата си връзка и да започнете нещо ново или пък просто искате да приключите самотния си живот. Червеното бельо ще ви накара да повярвате в себе си и да повдигнете самочувствието си, за да направите решителната крачка през следващите месеци. От друга страна, е изключително секси, което пък е подарък и за вашата настояща половинка.

двойка, любов

Снимка: iStock

Бяло

Носете го, ако искате повече спокойствие и уединение през следващата година. Независимо дали става дума за тишина в офиса, разбирателство в семейството или пък приключване на пандемията. Бялото служи като напомняне да дишате дълбоко и да вярвате в щастливото бъдеще, което ви предстои.

Жълто

Това е за онези от нас, които искат да повишат финансовите си постъпления. Всеки казва, че зеленото е цветът на парите, но на 31 декември не е. Жълтото се свързва с големите печалби и сдобиването с мечтаната работа. Ако вече се намирате в професионалния си рай, но искате повишение, то жълтото бельо е вашият избор.

Черно

Въпреки че на празник не е хубаво да се носи черно, това правило не важи за бельото. Ако искате да добиете или да си върнете контрола над дадена ситуация, то изборът ви е ясен. Черното означава сила, а на всичкото отгоре е и класика. Придава чувство на рационалност, организираност и сигнализира, че не сте дошли да си губите времето. Имате цели и през следващите 12 месеца ще ги постигнете.

успех

Снимка: iStock

Зелено

Имате настроение за приключение или поне за смяна на обстановката. Очевидно зеленото означава природа, но е и символ на живота. То може да привлече онзи прилив на енергия, от който толкова много се нуждаете или да ви изпрати по пътя, по който ще срещнете важните неща за вашето бъдеще. Зеленото е пълно с възможности и усещане за свобода.

Розово

Ако сте готови да почувствате любовта във всяко едно отношение, вие сте за розовото бельо. Цветът не е толкова страстен като червеното, а по-сладък и хармоничен, като една страхотна прегръдка. Тя може да бъде дадена не само от сродната ви душа, но и от добър приятел, член на семейството или пък любим колега. Носенето на розово бельо може да ви вдъхнови да направите по-конкретни планове с близкия си кръг от хора и да създадете организация дори за едно море след приключването на пандемията.

Синьо

На 31 декември облечете синьо бельо, ако целта ви през следващата година е да се храните по-добре, да тренирате повече и да се грижите за себе си. Цветът е символ на уелнес, така че го носете, за да си напомните, че личното здраве е по-важно от всичко.

зеленчуци, диета,

Снимка: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 3 години )