IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр 2022: Пет идеи за Свети Валентин

12 февруари 2022 13 30

Мислете извън рамката на обикновеното

Снимка: iStock

Снимка: iStock

След два дни е Свети Валентин и независимо как сте решили да отпразнувате празника, със сигурност обмисляте визията си от А до Я. Мъжете лесно се подготвят за празника – слагат риза, правят си бърза прическа и са готови. Жените обаче имат доста повече неща, за които да мислят.

Дамите трябва да изберат правилния тоалет, да решат дали да отидат на фризьор, или да разчитат на собствените си умения, и, разбира се, да не забравяме за маникюра. Ноктите са една от най-важните части във визията, като трябва да бъдат съобразени с повода и желанието на клиента. За Свети Валентин сме свикнали да виждаме сърца, червени френски маникюри или изцяло червена нокътна плочка.

През 2022 година обаче е време да помислим за нещо различно. Да, сърцата отново ще ги има, но да не бъдат поставени само в средата на нокътя или залепени стикери. Хубаво е да изберем нещо, с което ще се открояваме от тълпата и с което наистина ще привлечем вниманието.

Все още имате време да се отправите веднага към своя маникюрист и да направите някоя от следните тенденции.

Идеи за маникюр за Свети Валентин

Червени дами

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violetta (@yeswhatnails)

Покажете своята артистична страна с тази илюстративна идея. Вземете тънка четка за нокти и нарисувайте очертания на лица върху матовия червен лак. Ако смятате, че лицето е твърде трудна задача за вас, може да направите устни, рози или каквото сърцето ви желае. Най-хубавото от всичко е, че тази идея не трябва да бъде перфектно направена, така че няма нужда да се притеснявате от грешки.

Изрязани сърца

Вместо да рисувате върху лак, нанесете лака около сърцето. Ако имате стабилни ръце, лесно ще се справите с тази задача. Но ако смятате, че ще треперите по време на процеса, може да поставите стикер във формата на сърце в центъра на нокътя си и да лакирате останалата част около него. След като лакът изсъхне, просто махнете стикера и нанесете топ лак.

Класическите сърца

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

Тези мънички, светлорозови сърца върху чиста, прозрачна основа са абсолютно очарователни. За да създадете външния вид, потопете четка с тънки косъмчета във вашия розов лак и първо очертайте сърцата, след това лакирайте останалите нокти и най-накрая поставете лъскаво безцветно покритие.

Черни сърца с негативно пространство

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E N D R E (@tendrehands)

Ако не искате да попадате в класическата червена тема за Свети Валентин, но все още желаете да покажете, че празнувате Деня на влюбените, този дизайн е за вас. Създайте идеално направени линии и форма на сърце, като използвате четка с фини връхчета и лента, която да ви помогне да останете в нужната рамка. Завършете визията с матов топ лак.

Лека романтика

Този дизайн на ноктите за Свети Валентин е подходящ за всички, които обичат минималистичните идеи и е супер лесен за пресъздаване. След като нанесете неутрална основа, вземете избрания от вас нюанс и избършете излишния лак отстрани. След това поставете къса, малка линия по различните страни на нокътя, за да създадете мечтателен, причудлив дизайн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари