IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни прически – Клои Кардашян с френски боб

12 април 2022 08 30

Фризьорът на риалити звездата споделя своите тайни

БГНЕС

БГНЕС

Търсите ли идеи за пролетни прически? Ако ви е омръзнало от досегашната, то е време за драстична промяна. Именно такава избра Клои Кардашян. Риалити звездата, която също като сестрите си имаше доста дълга коса, я отряза изненадващо. И на Оскари 2022 направи дебют със своя френски боб.

Косата, подрязана на права черта, вече не е толкова подходяща за нови пролетни прически. Този стил претърпява известна трансформация, разказва Фризьорът на риалити звездата Сезар ДеЛеон Рамирес. И добавя, че бобът на русокоската е по-разчупен, при това с небрежен бретон.

Клои Кардашян публикува видео в своята история в Instagram, за да покаже как отива на афтърпартито на Vanity Fair за Оскарите. Там забелязахме, че е с доста коса във френски стил – идеален за пролет 2022.

Пролетни прически – каква е тайната за френския боб на звездата?

В своята лична страница, Рамирес, направил прическата на Клои, разкрива, че така нареченият парижки стил в подстригването ще властва през новия сезон. И дава пример с Мишел Пфайфър във филма Scarface – нейната визия е истински френски шик.

Стилистът призна, че френският боб на Кардашян не е истински. Просто звездата обожава да си слага перука или да ползва удължители. Безспорно е, че въпросната прическа много ѝ отива и въобще не личи, че не се е подстригала наистина.

Ако все още не сте избрали из множеството идеи за пролетни прически, трябва да знаете, че при тази косата е по-къса отзад, а отпред пада до началото на врата. Бретонът не бива да е твърде голям и прав, а по-разчупен, за да може да се стилизира по различни начини.

Ето и още идеи за пролетни прически, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари