IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр пролет/лято: Селена Гомес с две свежи предложения

18 май 2022 08 30

Изпълнителката дава пример за романтиците и за бунтарите

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Пролетта вече достигна своя пиков момент и вече усещаме приятното слънце, което все по-бързо започва да повишава температурите. Гардеробите ни са изпълнени с леки дрехи, къси ръкави и свежи цветове, а ботушите и ботите са дълбоко прибрани. Сега е ред на безгрижните следобеди, дългите романтични вечери под звездите и мислите за щастливо лято.

С новия и по-топъл сезон е време и за промяна във визията. Независимо дали ще изберете нов цвят или дължина на косата си, нов стил на обличане, или различен цвят грим, новият сезон е перфектният момент да изненадате околните. Ако пък не искате да правите нещо радикално и постоянно, може да се насочите към промяна в маникюра, която също ще добави свежест и новост във вида ви.

В социалните мрежи има множество идеи за нов маникюр, но днешната идва от Селена Гомес, която успя да ни впечатли с два различни дизайна в рамките на няколко часа. В момента изпълнителката се подготвя за първото си водене на предаването Saturday Night Live и реши да покаже малко атмосфера от зад кулисите.

Гомес публикува кратък клип в социалните мрежи, на който държи в едната си ръка сценария за епизода, седейки на дървен стол в гримьорната. Очевидно визията ѝ вече е готова, като гримът ѝ се състои от черна очна линия, розови устни и лек руж по бузите. Селена носи черно поло и дънки, а бижутата ѝ включват сребърни кръгли обеци и два пръстена.

Това, което обаче успя да ни привлече вниманието, бяха черните ѝ нокти. Цветът не е много подходящ за пролетта, но със сигурност се вписва чудесно в официалното събитие, на което Гомес ще трябва да бъде водеща. Макар шоуто да е комично, откриващият монолог винаги се следи внимателно от зрителите и затова водещият трябва да бъде безгрешен както в думите, така и в стила си.

Ноктите на Гомес бяха в перфектна форма с леко заострени краища. Човекът зад това изкуство се казва Том Бачик, който се грижи за маникюра на редица звезди. Той е успял да създаде дизайн по популярна тенденция, като дължината не е много голяма, но пък и не е прекалено малка. Перфектната комбинация от елегантност и стил, която е достойна за шоу като Saturday Night Live.

Ако пък не сте почитатели на черния цвят, Селена Гомес има друго предложение за вас. Малко по-рано Том Бачик сподели друга снимка на изпълнителката, на която тя е със съвсем различен маникюр. Този път тя залага на класически френски дизайн в млечен цвят.

Маникюрът включва заоблен френски връх, покрит с млечен, прозрачен розов цвят. Простият дизайн успя да улови две от най-популярните тенденции в маникюрите в момента – млечни нокти и френски върхове.

Френският маникюр е водещ дизайн от няколко години. Виждаме го по всички червени килими на важни събития, а скорошната тенденция „дизайнерски френски върхове“ ще бъде популярна през лятото. Млечният маникюр пък се превърна в любимец на звездите, особено с наближаването на сватбения сезон. Никола Пелц и Лана Кондор заложиха на него съответно за сватбата и за годежа си.

Маникюрът на Селена Гомес пък е идеален за всеки, който обича по-минималистичен стил, но все пак иска да е модерен. За да направите дизайна, изберете пролетни цветове като ментовозелено или люляк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари