IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледен маникюр – красиви и сладки идеи за празника

10 декември 2023 15 00

Малко повече време в салона, но със сигурност ще си заслужава

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Парти с коледни пуловери, коктейли на всеки час, празнични брънчове – всички събития през декември, за които е логично да се появите не само добре облечени, но и с коледни нокти, които пасват на настроението. 

Помислете за позлатен Дядо Коледа, изискани неутрални цветове с празничен привкус, кичозни Гринч мотиви и сладки бонбонени пръчици и дизайни на меденки. Имаме всичко от посочените идеи за коледни нокти и дори още няколко, от които да се вдъхновите за следващия си час при маникюриста. 

Коледен маникюр – красиви и сладки идеи за празника

Джинджифилово човече

Сладките и печивата са една от най-добрите части на празничния сезон, а едно от най-емблематичните изделия са класическите джинджифилови десерти. Този маникюр включва усмихнато джинджифилово човече, допълнено с очарователна папийонка, на фона на блестящи вечнозелени нокти и нежни снежинки. 

Златен Дядо Коледа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? ? ? ? (@la_nailedit)

Няма Коледа без Дядо Коледа! Този сладък празничен маникюр впечатлява с Добрия старец, като го облича в златист костюм с черна и сребърна катарама. Златните хромирани нокти върху останалите пръсти пасват идеално както за Коледа, така и за Нова година. 

Каубойска Коледа

Пригответе се! Независимо дали живеете в Дивия запад, или просто сте фенове на каубойската култура, този коледен маникюр е точно за вас. Яркочервените нокти са придружени от Дядо Коледа с каубойска шапка, празнични ботуши, увити в коледни светлини и сърдечно „Yee Haw!“.

Розов Рудолф

Тъй като през 2023 година розовото беше на почит заради манията по „Барби“, няма как цветът да подмине и Коледа. Макар да не е много празничен и тематичен, той се вписва чудесно в този маникюр с елена Рудолф. Ноктите се отличават с бледорозова, бяла и златиста цветова схема и 3D снежинка, към които се добавя сладък дизайн на Рудолф в комплект с яркочервен нос. 

Идеи за зимен маникюр – цветовете, за които да се оглеждате

Зимен маникюр – идеи, които да копирате този сезон

Идеи за зимен маникюр – най-добрите тенденции за сезона

Блестящ Гринч

Гринч е известен с това, че мрази Коледа, но сме сигурни, че вие ще заобичате този маникюр с негово участие. Изберете прозрачен, преливащ блясък и след това добавете яркозеленото лице на героя и ръка, държаща украшение, което казва „НЕ“.

Нокти с елха

Подобрете настроението си в зимното време с този сладък маникюр, който придава празничен привкус на класическия френски дизайн. Вместо идеално заоблени върхове, този дизайн включва бяла снежна основа и малки елхови дървета на всеки нокът. 

За още идеи за празничен маникюр последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари