IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе сбъдна детската си мечта – направи си асиметрична прическа

5 март 2024 12 30

Изпълнителката заяви, че майка ѝ не позволявала подобно подстригване

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бионсе най-накрая сбъдна детската си мечта и си направи прическа, която напълно противоречи на позволенията на майка ѝ. 

В ново интервю за CR Fashion Book носителката на 32 награди „Грами“ излезе от зоната си на комфорт, за да изпробва нещо ново, смело и нетрадиционно. Бионсе позира за фотосесията, носейки асиметрична прическа, която се отличава със сиво-бял цвят и бретон. Това е първият подобен стил, който Бионсе изпробва и казва, че винаги е искала да го направи, но майка ѝ не позволявала. 

„Винаги съм искала асиметрична подстрижка през 90-те, но мама не даваше. Така че сега напълно се забавлявам с тази фотосесия“, казва звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Новата прическа на Бионсе може да се опише и като комбинация между шаг и мълет със сив цвят. На следващите снимки от фотосесията изпълнителката показва червеникава коса, което накара феновете да сметнат, че всички тези стилове са или плод на фотошоп, или са просто перуки, които Бионсе изпробва за снимките. 

Това е поредната проява на креативност от страна на изпълнителката. 

На 11 февруари тя участва в забавна реклама по време на Супербоул, с която обяви, че втората част от албума ѝ Renaissance ще бъде достъпна на 29 март. В него ще чуем малко по-кънтри звучене, като всичко започна с песента Texas Hold' Em, която стана истински хит не само в музикалните платформи, но и в TikTok. Потребителите се надпреварват да показват своите танцувални умения на фона на текста на Бионсе. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Малко след като обяви новината за новия си албум, изпълнителката зарадва феновете и с още нещо – навлизането в бизнеса за красота. Тя пусна на пазара своята марка за грижа за косата, носеща името Cecred. 

Бионсе от Дивия запад: Защо попзвездата залага на каубойска стилистика

Бионсе демонстрира една от най-смелите си и секси визии досега

„Косата и дълбокото персонално значение, което има за живота, винаги е била нещо свещено за мен. Грижата за косата е ритуал, който храни душата, така че съм много развълнувана да го споделя с вас“, написа Бионсе. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Тя отпразнува новата си марка с интимно парти в Лос Анджелис. За събитието всички гости трябваше да носят бяло, включително Бионсе и майка ѝ Тина Ноулс, която е вицепрезидент на линията. 74-годишната г-жа Ноулс е била фризьорка преди най-голямата ѝ дъщеря да се издигне до световна слава и да я спаси от работата. 

През 1999 година, докато Бионсе е част от групата Destiny's Child, тя и нейните колежки заснемат видеото към песента Bills, Bills, Bills именно в салона на Тина Ноулс като почит към мястото, където трите момичета са прекарвали най-много време като малки. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари