IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за къса прическа – стилове, които не изискват оформяне

3 май 2024 18 00

По-малко коса, по-малко проблеми

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Някои хора обичат да отделят един час за оформяне на косата си всеки ден, а други просто нямат време или нерви да обръщат толкова внимание на кичурите си. Ако сте част от последната група, може да помислите за къса прическа, която не изисква много оформяне или поддръжка.

Най-лесният начин да избегнете оформяне, независимо дали косата ви е дълга или къса, е да приемете естествената си текстура. Тенденцията за естествен цвят на косата е навсякъде в индустрията за красота в момента и възприемането на вашата естествена текстура е най-лесният начин да положите минимални усилия за оформяне.

По-долу сме събрали най-добрите къси прически, които не изискват много оформяне, така че можете да изглеждате по най-добрия начин с минимални усилия.

Идеи за къси прически

Бъз кът

прическа Гети

Снимка: Getty Images

Почти голата глава се завръща и е по-модерна от всякога. Не само че поддръжката е изключително лесна, но също така е чудесен начин за възстановяване на повредени кичури. Подстригвайте косата си на всеки няколко седмици и поддържайте скалпа си здрав с хидратиращи процедури.

Много късо пикси

Зоуи Кравиц,

Снимка: Getty Images

Супер късото пикси е страхотна прическа за всеки, който не иска да оформя косата си. Предлага перфектния външен вид без усилие и не изисква часове пред огледалото. Тази прическа е най-добрият избор за моментите, в които искате просто да станете от леглото и да тръгнете.

Класическо пикси

Хали Бери,

Снимка: Getty Images

Класическото пикси е най-лесната прическа от всички, що се отнася до оформянето, защото цялата коса се подстригва на приблизително една и съща дължина и се оформя по посока на растежа на косата. Можете просто да измиете косата си и да сложите стилизиращ крем или гел и да тръгнете – няма нужда от сешоар.

Къса къдравелка

Джулия Гарнър,

Снимка: Getty Images

Кой казва, че хората с къдрава коса не могат да си правят по-къса прическа? Вземете пример от Джулия Гарнър, идеалното вдъхновение за къса къдрава коса. Нанесете крем за къдрици върху мокра коса и я оставете да се изсуши на въздух или с дифузер за мека, рошава текстура, която е безпроблемна и красива.

Боб

Сиара, прическа

Снимка: Getty Images

Това е лесен стил за хората със супер права коса. Може да добавите екстеншъни, за да направите краищата си изключително прави и да добавят допълнителен обем и пълнота около предната част на лицето. Ръчно вързаните екстеншъни са страхотни за оформяне без усилие, защото задържат и поддържат стил по-дълго от обикновено естествената коса.

С дължина до рамото

Селена Гомес,

Снимка: Getty Images

Косата до раменете е друга визия, която не изисква много оформяне и е лесна за носене права или на вълни. Можете да добавите продукт за изглаждане на хвърчащите кичури или може да добавите слоеве към подстрижката за повече разрошен, плажен вид.

Къс шаг

Джена Ортега,

Снимка: Getty Images

Според фризьорите, шагът е синоним на рокендрол прическа, защото е безгрижен и секси. Изсушете с малко изглаждащ крем, след което подобрете текстурата по краищата с малко повече продукт и сте готови.

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари