IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Характеристиките на жената Дева

2 юни 2015 12 01

Какво е нейното отношение към различните аспекти на живота?

Блейк Лайвли; Снимка: Allure

Блейк Лайвли; Снимка: Allure

Ако смятате жената Дева за много спокойна, трябва да ви разочароваме, че това не е съвсем така. Тя умее да комуникира, но го прави избирателно. Дамите с този знак винаги търсят съвършенството, особено по отношение на себе си. Девите са перфекционисти и неуморно работят върху своето усъвършенстване.

Пътят към съвършенството обаче може да изиграе лоша шега на жената Дева, тъй като тя често усложнява нещата много повече, отколкото трябва. Представителките на този зодиакален знак са прекалено аналитични и много рядко могат да бъдат наистина доволни от постигнатото. Ето защо жената Дева е собственият си най-голям враг, когато става въпрос за свободно време и взаимоотношения.

Тя може да бъде скромна и срамежлива, но в никакъв случай превзета. Обича да бъде сред природата, а едно от най-ценните ѝ качества е, че винаги пристига навреме. Понякога жената Дева може да ви изглежда студена и далечна, но всъщност това се дължи на нейната колебливост.

Жената Дева и приятелството:

На нея може да се разчита и бъдете сигурни, че тя ще бъде до вас всеки път, когато имате нужда. Ако е необходимо, дамите с тази зодия ще станат по-рано от всички, за да се погрижат и за най-малките детайли, свързани с дадена обща задача. Жената Дева никога няма да забрави рождения ви ден и всъщност, ако имате нужда от напомняне на нещо – тя е вашето скрито оръжие. Критичният характер на Девите всъщност ги прави приятели, които дават отлични съвети, но само когато пожелаят. Имайте предвид обаче, че те могат да бъдат малко резервирани, когато става въпрос за големи демонстрации на емоция.

Жената Дева и кариерата:

Тя има ясна ориентация към детайла, обича точността и е много организирана. Тези качества я правят наистина специален служител, който се отличава от останалите. Единственият недостатък на дамите Деви, който може да се превърне в пречка по отношение на кариерите им е фактът, че те се взират прекалено много в малките детайли и отдалечават поглед от голямата картина. Иначе са много добри в работата си и гледат на задълженията си сериозно.

Жената Дева и парите:

Както с много други неща в живота, тя не обича да поема рискове, свързани с финансите й. Жената Дева ще инвестира, само ако има гарантирана дългосрочна стабилност. Обикновено тя не се тревожи особено за пари, тъй като винаги има заделени такива за „черни дни“. Логиката и аналитичният ум дават отпечатък и върху този аспект от живота на жената Дева.

Жената Дева и семейството:

Дори да не си личи, често тя е най-силният човек, който стои зад цялото ѝ семейство. Дамите с този зодиакален знак ще работят неуморно, за да осигурят комфорта на собствените си деца, както и ще се погрижат за нуждите на останалите си любими хора. Девите се грижат за всички малки детайли, които често членовете на семейството им приемат за даденост. Жената с тази зодия обаче може да изпитва трудност да демонстрира чувствата си, ето защо предпочита да ги изявява с много грижи. Като майка жената Дева се притеснява за здравето на своите деца, както и винаги иска най-доброто за тях. Тя може да бъде малко контролираща, но това е, защото смята, че знае кое е най-доброто за нейните наследници.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

ДеваТА! ( преди 8 години )
До Леля: Хаха не се излагай. Или си момченце с честата фантазия за лека жена, или си женка, необуздана, която не може да приеме стриктността на Девата. И в двата случая, явно си попаднал/а на човек *** (от твоя висок сан) , а не човек Дева. Все пак и *** като теб са нужни на Света. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
13 ( преди 8 години )
Много трудно се разбирам с хора от тази зодия. Прекалено са дребнави, праволинейни, незачитащи чуждо мнение, врат си носа навсякъде и дават непоискани съвети до втръсване.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Леля ( преди 8 години )
До Анонимен: Жената дева е дребнава, пресметлива, повтаря тези си до втръсване. Смята, че винаги е права и че е най- добрата домакиня на света. Клюкарка и интригантка. Злослови докато всее раздор, след което се явява в ролята на съдник. Двулични и манипулатори, с което определено отблъсква мъжете за които мечтаят, но всъщност никога няма да притежава. Смята се за фатална , но всъщност с напористото си навиране на псевдо женственост става смешна в очите на мъжете. Размахването на показалец не е по нрава на мъжете, скъпи дами Дева!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Забравих да допълня, че обратно на това което се казва за девата, че е най-добрият изпълнител и работник, едни от най-успелите в собствен бизнес хора са ДЕВИ. Проверете сами.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Омръзнало ми е да чета глупостите за жената Дева. Спокойна, студена скучна чистачка.... Бла бла бла. Девата е най-женствената зодия и като такава в нея са въплътени всички женствени качества на жената, любовницата, майката и приятелката. В нея има много повече емоция, отколкото дори и в най-огнените зодии. Тя разбира живота и го живее истински. Доста неразбрана и подценена зодия, подценява се и женското начало в тази истинска жена. Дават се за пример за женственост зодия телец и везни, които са много по повърхностни от девата. Жената овен била истинска амазонка, амазонка да, но не и жена в пълният смисъл на думата. Жената скорпион била най-желаната, за садо мазо секс да, най-истинските жени които познавам са Деви. И за да не си помислите, че пиша защото самата аз съм дева, не не е така. ПРОСТО СЕ ЯДОСВАМ ЗАЩО КОГАТО НЕЩО Е КРАСИВО, ТРЯБВА ДА ГО НАРИЧАТЕ СКУЧНО.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар