IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите от „Бързи и яростни“: Трябва да направим филм само с жени

18 юни 2021 14 40

Дали скоро няма да видим женско състезание с коли

Снимка: Getty

Холивуд се променя с всеки изминал ден, независимо дали това ни харесва или не. Виждаме как все повече хора с различна сексуална ориентация са допускани до главни и значими роли, а жените зад камера вече не са мираж. На последните награди „Оскар“ имаше няколко исторически момента, свързани с представители на чернокожата раса, както и победа за Клоуи Джао в категорията за най-добър режисьор.

Сега един от най-популярните екшън филми на нашето време смята да се включи в промяната и да замени мъжкия си състав с женски. Говорим за „Бързи и яростни“, чийто девети епизод ще излезе по българските кина на 25 юни. Малко преди американската премиера част от актьорите – Джордана Брустър, Лудакрис и Тайрис Гибсън – заявиха, че са готови да видят изцяло женски филм от поредицата.

„Момичетата имат нужда от своя серия. Всички тези невероятни дами, които са във филма, го заслужават“, категоричен е Лудакрис. Гибсън веднага се съгласи, а Брустър пък заяви, че е чула подобни слухове и смята, че реализирането им ще е повече от чудесно. „Помислете колко човека бихме могли да върнем. Ще вземем Ева Мендес, Хелън Мирън, Чарлийз Терон, Натали Емануел, Мишел Родригес и мен“, допълва Джордана. Тя казва, че се надява съвсем скоро да започнат разговори в тази посока и ще стиска палци всичко това да се превърне в реалност.

През годините няколко известни дами минаха през поредицата „Бързи и яростни“. Някои от тях, като Гал Гадот, Ева Мендес, Ронда Раузи, Хелън Мирън, Натали Емануел и Чарлийз Терон, участваха само в два-три филма, докато Мишел Родригес и Джордана Брустър са от основния актьорски състав. През май Родригес, която влиза в ролята на Лети, заяви, че още при заснемането на първия филм от сагата е поискала образът ѝ да бъде пренаписан, за да има повече дълбочина на характера. „Когато Мишел прочете ролята си, веднага поиска да бъде пренаписана. Тя успя да превърне Лети от едно трофейно гадже в истински член на групата“, казва Джордана.

Преди премиерата на „Бързи и яростни 9“ целият екип си спомня за покойния Пол Уокър. „Винаги ще ни липсва и ще продължаваме да носим неговото наследство“, казва Лудакрис. Той допълни, че 22-годишната дъщеря на актьора и брат му винаги са били на снимачната площадка, за да наблюдават дали личността на Пол ще бъде добре представена във филма.

„Мисля, че Крис Морган го каза по най-добрия начин, че присъствието на Пол винаги ще бъде с нас и ние винаги ще се стремим да го почетем както трябва. Също така се радвам, че Брайън все още е жив в нашата вселена“, категорична е Джордана.

„Бързи и яростни 9“ ще се появи в кината на 25 юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари