IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Леджънд изненада улична музикантка

20 октомври 2021 18 00

Певецът се появи по време на негова песен, която тя изпълнява

БГНЕС

Музикантка, изпълняваща хита на Джон Леджънт All of Me на улицата в Бостън, получи най-добрия подарък от него, за който някога е мечтала. Докато свири на своя синтезатор, момичето за малко да спре да пее, виждайки самия изпълнител сред многобройната публика. Емоциите ѝ са запечатани във видео на очевидец, което самата Рада Рао сподели по-късно.

В клипа виждаме как звездата излиза напред и застава по-близо до талантливата жена, наслаждавайки се на песента. После я аплодира и дори ѝ оставя бакшиш, а хората, събрали се около него, не спират да снимат с телефоните си.

С Леджънт е по-малкото му дете – Майлс, което похапва, хранено от неговата бавачка, слушайки изпълнението. Според американски медии, с тях е била и Криси Тейгън.

„Искам да благодаря на всички, които ме изслушаха и насърчиха, включително на Джон Леджънд, който остана, за да подкрепи местните таланти“, пише Рада в Instagram, споделяйки за срещата със своя кумир.

22-годишната Рао обяснява, че в началото не забелязала Джон, но след като го видяла, се притеснила и едва си завършила песента. Именно нея тя изпълнява в двучасовата си програма в зала в Бостън, където тя се изявява от август насам.

Според Рада, да видиш, че любимият ти изпълнител те слуша, при това точно в момент, в който пееш негово парче, е истински късмет.

Младото момиче изпълнява микс от R&B, соул, поп и свои оригинални парчета. Тя не се притеснява да свири и да пее на улицата, където за пореден път среща одобрението на хората към това, което я прави истински щастлива.

Клипове на други хора запечатват по-отблизо усмивката на Джон Леджънд, чувайки Рада Рао, която накрая го прегръща, след като той пуска пари в кутията ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари