IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън и Елтън Джон сгряват сърцата ни с коледна песен

30 ноември 2021 18 00

Пускат я официално на 3 декември

БГНЕС/Pixabay

БГНЕС/Pixabay

Марая Кери започна да си припява All I Want for Christmas Is You веднага щом развали украсата за Хелоуин. Но на много от нас тази песен толкова ни е омръзнала, че търсим нещо по-свежо, което да слушаме по Коледа. Освен новия албум на Ед Шийрън, който излезе в средата на ноември, феновете му чакат с нетърпение парчето, което той подготвя със сър Елтън Джон. И ще го чуем съвсем скоро, защото двамата приятели обявиха, че ще ни го представят официално на 3 декември.

Известният певец, пианист и композитор сподели празнично видео, в което главно действащо лице е по-младият му колега. С него той подготви феновете си за дългоочакваната песен, носеща името „Весела Коледа“.

„Преди малко по-малко от година се обадих на Ед Шийрън, за да видя дали иска да направи коледен сингъл с мен и сега той е почти тук!“, пише 74-годишният изпълнител в Twitter.

В клипа виждаме рижия певец, който подобно на Кийра Найтли изразява емоциите си на лист хартия, точно както във филма от 2003 година Love Actually.

Двамата музиканти приканват почитателите си да си поръчат предварително песента, а всички приходи от нея ще отидат за фондацията на Ед, създадена през 2019 г., както и тази на Елтън срещу СПИН.

Малко преди да представи новия си албум, в интервю за NPO Radio 2, Шийрън разказа подробности за приятелството с Джон.

„Step Into Christmas“ е номер 6 в класациите, а аз съм на 74 и все още имам хитове в класациите, това е страхотно! Искам да направя още една коледна песен, ще я направиш ли с мен?“, му казал тогава той. Постепенно двамата започнали да се чуват почти всеки ден.

Шийрън признава, че в началото не бил сигурен дали колаборацията между двамата ще се получи, но постепенно размислил. Но когато нахвърлял нещо у дома и му отишъл на гости, за да го сподели с него, създали „Весела Коледа“. И може би парчето е онова, което ще сгрее сърцата ни по Коледа!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари