IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит се застъпи за Ана де Армас покрай новата й роля

10 август 2022 10 50

Актрисата се превръща в Мерилин Монро в "Блондинка"

Снимка: БГНЕС

След излизането на трейлъра на филма Blonde ("Блондинка") актрисата Ана де Армас, която ще изиграе Мерилин Монро, беше жестоко критикувана в социалните мрежи. Потребителите смятат, че момичето не може да се слее с ролята съвсем правдоподобно, а също така отбелязват неподходящия акцент на актрисата.

Брад Пит застана в защита на колежката си, като заяви, че Ана е първокласна актриса. „Тя е феноменална в тази роля. Това е наистина сложен образ, който тя успя да направи", каза Пит. Той също така отбеляза, че създаването на филма е отнело 10 години, което означава, че актьорският състав е разработен възможно най-внимателно.

Като напомняне, Blonde е предстоящият филм, режисиран от Андрю Доминик за Netflix, чиято премиера ще бъде на 23 септември 2023 г. 

Филмът разказва за живота на Норма Джийн Бейкър, по-известна като Мерилин Монро, главната блондинка на Холивуд. С нейния образ са се занимавали мнозина в киното и скоро ще видим поредната версия за може би една от най-известните актриси на Холивуд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари