IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шаная Туейн се съблече заради нов сингъл

1 октомври 2022 18 00

Певицата с провокативна фотосесия като каубойка

БГНЕС

БГНЕС

Шаная Туейн позира топлес заради новата си песен. За пускането на Waking Up Dreaming, известната кънтри певица реши да остане само по каубойска шапка и ботуши. И определено привлече вниманието на последователите си в социалните мрежи.

След 5-годишно прекъсване, 57-годишната звезда реши да изненада феновете си, творейки нова музика. И преди няколко дни сподели как изглежда на обложката на своя сингъл – секси, красива и провокативна.

Шаная Туейн е дала идеята да направи по-различна фотосесия за своето завръщане на сцената. Но може би не всички от нас очакват, че тя ще се появи без дрехи на прага на 60-те.

„Лично оформих тази снимка. Всичко беше свързано със сваляне на сутиена, сваляне на ризата, завързване на ризата около кръста ми“, казва певицата пред The Sun.

Звездата не се срамува от тялото си

Шаная споделя, че с обложката на сингъла иска да покаже и че се чувства удобно в собствената си кожа и не се срамува от начина, по който изглежда.

Изпълнителката говори и за това, че често известни дами предизвикват негативни реакции, когато покажат повече плът на средна възраст.

„Трябва да си силен. Никога не се ядосвам на критика. Не можеш да угодиш на всички, това е нормално“, казва жената, изпяла парчето Man! I Feel Like a Woman.

Все пак, след като сподели как изглежда като разголена каубойка, Туейн получи повече поздравления, отколкото негативни коментари.

„Всеки път, когато трябва да обявя нещо подобно, получавам такъв прилив на адреналин и нерви – никога не остарява...“, написа кънтри певицата в социалната мрежа.

Шаная Туейн посочи, че през последните няколко години се е фокусирала върху нова музика, документален филм и свое шоу във Вегас. А сега е време да започне следваща глава от своята кариера, която започва именно със сингъла Waking Up Dreaming.

Звездата намекна, че подготвя мюзикъл, който феновете нямат търпение да видят и чуят съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари