IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Страдащата от коварна болест Селин Дион пусна нова песен

26 април 2023 11 00

Изпълнителката се завърна към кариерата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селин Дион няма никакво намерение да позволява на болестта да спира професионалните ѝ ангажименти.

Легендарната изпълнителка, която преди няколко месеца сподели, че страда от нелечима болест, пусна на пазара новата си песен. 55-годишната икона беше диагностицирана със синдрома на парализирания човек – рядко автоимунно заболяване, което засяга двигателните функции и в крайна сметка парализира цялото тяло. Това накара Дион да отмени оставащите дати от турнето си, за да се фокусира върху здравето и възстановяването си.

Сега Селин се завръща с нова музика и роля в игрален филм. Наскоро тя обяви пускането на албума Love Again, който се явява саундтрак на екранния ѝ проект. В него са включени пет нови песни и някои от най-големите ѝ хитове като All By Myself и It's All Coming Back to Me Now. Албумът ще бъде на пазара на 12 май.

Преди излизането на целия запис обаче Дион пусна сингъла Love Again, който е част от едноименния филм с участието на Приянка Чопра и Сам Хюън. В лентата ще чуем и още от хитовете на певицата, както и ще видим самата нея в комбинация с Ник Джонас, който е съпруг на Приянка в реалния живот. Това е поредният филм, който ще бъде придружен от песен на Дион след „Красавицата и Звяра“, „Титаник“ и „Дедпул 2“. Пускането на сингъла пък слага край на музикалната почивка на Селин от 2019 година, когато на пазара излезе албумът ѝ Courage.

„Нова песен на хоризонта“, написа екипът на Дион в социалните мрежи. В описанието се казва още, че филмът Love Again ще бъде по кината на 5 май, а на 12 май на пазара ще излезе едноименният албум на певицата с пет нови песни и част от класиките, познати на целия свят.

В прессъобщение Дион заяви, че много се е забавлявала по време на снимките на филма и ще запази тези прекрасни моменти завинаги. Тя също така изрази благодарността си от възможността да играе рамо до рамо с Приянка Чопра и Сам Хюън, които влизат в главните роли. „Мисля, че това е много добра история и се надявам хората да я харесат, както и новите ми песни“, допълни звездата.

През декември 2022 година Селин шокира целия свят, обявявайки че страда от нелечима болест. Във видео, публикувано в социалните мрежи, тя обясни, че през последните месеци се е борила със сериозни здравословни проблеми, които са ѝ попречили да излезе на сцената. Певицата отмени световното си турне, извинявайки се на феновете и им обеща, че ще се завърне съвсем скоро.

„За съжаление спазмите засягат всеки аспект от живота ми. Понякога ми причиняват трудности при движение и дори не ми позволяват да използвам гласовите си струни, за да пея по начина, по който съм свикнала“, обяснява още певицата.

Селин Дион призна, че има нелечимо заболяване

Селин Дион се снима за романтична комедия

Селин Дион проговори за здравословните си проблеми

Видеото завърши с обещанието на Дион, че ще се фокусира върху възстановяването си и ще направи всичко възможно, за да се върне отново на сцената. „Единственото, което знам, е как да пея. Това съм правила цял живот и това обичам най-много. Липсвате ми страшно много. Липсва ми да ви виждам“, казва тя.

Певицата допълни, че винаги дава 100% от себе си на сцената, но в момента състоянието ѝ не го позволява. Именно затова иска да се фокусира върху здравето си, за да може по-бързо да се възстанови и отново да се завърне към музиката.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари

Лекар ( преди 1 година )
ваксините я докараха до тук
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар