IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 октомври

23 октомври 2020 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Колкото и да са важни и трудоемки текущите ви занимания не бива да забравяте за себе си. Позволете си и си създайте някакво любимо удоволствие: посещение на кино или концерт, среща с приятели, освежаване на обстановката, в която пребивавате. Каквото и да е и каквото предпочитате. Няма да отнеме много време и сили, но ще повиши тонуса ви задълго.

Телец

Всичко, дори най-дребното нещо, с което се заемете днес, ще завърши по-добре, отколкото очаквате и ще ви зарадва. Може да не е веднага, но ще получите и парични постъпления, което също не е за пренебрегване.

Близнаци

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да уредите въпрос, зависещ от органите на държавната администрация. Ако се налага е по-добре да оставите всичко останало, но да го довършите. Отлагайки за друг момент е възможно да имате допълнителни затруднения.

Рак

Ще ви е нужна допълнителна информация, за да се справите с днешните си задачи. Ако установите, че не намирате нищо смислено и приложимо в интернет, разпитайте колегите. Най-вероятно ще ви подскажат решение, споделяйки личен опит.

Лъв

Контактите ви ще са сравнително ограничени, но хората, с които общувате ще ви наблюдават внимателно и с надеждата да получат съпричастност от вас. Със сигурност няма да успеете да помогнете на всички, но понякога добрата дума е по-важна от всичко останало.

Дева

Резултатът от старо занимание или проект ще е в основата на съвсем нова дейност, в която към момента нямате опит. Действайте смело и без да се съмнявате в себе си. Ако сега не приемете предизвикателството, скоро няма да имате такава възможност.

Везни

Събития, които няма да ви впечатлят ще се окажат „стартова линия“ за някакво непознато и интересно преживяване. Ще е свързано с личните ви отношения. Не е изключено да преосмислите съществуваща връзка и да промените концепциите си за нея.

Скорпион

Слънцето навлиза днес във вашия знак. Ще се справите с професионален казус, който сериозно затруднява напредъка ви или взаимоотношенията с шефовете. Решението ще ви хрумне съвсем неочаквано и ще даде забележим тласък на работата ви.

Стрелец

Почти непрекъснато ще се натъквате на разни дребни, но леко изнервящи затруднения. Приемете ги с чувство за хумор. Няма да ви навредят, нито да забавят работата ви, но ще ви принуждават да се вторачвате в детайли. Може пък да се окаже полезно като вид тренировка за концентрация на вниманието.

Козирог

В професионален план промени не се очакват. За сметка на това, у дома може и да има разни дребни изненади. Тези, които са свързани с децата ви или други по-млади членове на семейството ще са радващи. Ако се случат такива, които са свързани с битовото устройство, може и да са неприятни.

Водолей

Колега или съсед, с когото от доста време сте във вражда ще поиска примирение. Не отказвайте, но и не приемайте жеста прекалено оптимистично. Опитайте да разберете какви са мотивите. Те ще ви подскажат колко време ще продължи разбирателството.

Риби

Най-доброто, което бихте могли да сторите днес за себе си е да се уедините и да избягвате контактите с хора, които въздействат натоварващо върху психиката ви. Избягвайте действията и решенията, базирани на емоции. Когато установите, че са били неправилни, ще е трудно да направите каквито и да било корекции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари