IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате според зодията?

16 ноември 2020 16 30

Астрологична прогноза за периода 16 – 22 ноември

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 16 – 22 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Създайте си план на действие още в началото на седмицата. Направете го така, че да си осигурите баланс между работа и почивка. На моменти ще се налага да напускате зоната на собствения си комфорт, за да отстоите или подобрите позициите си, но ще е за кратко и няма да е свързано със сериозни усилия. Заемайки се с някаква работа я правете „като за последно“. Старанието ви ще бъде оценено високо. Съмнително е дали ще получите допълнителни приходи, така че не рискувайте. Не обсъждайте плановете си с личности, на които не сте сигурни, че можете да се доверите. Малко предпазливост ще ви спести неприятности. Малки разходи за развлечения или някакво дребно удоволствие можете да си позволите в края на седмицата.

Телец

Преодолейте вътрешните страхове, за да повишите ефективността си. Ще разполагате с достатъчно добри възможности за разширяване на собственото си влияние. Дали ще се възползвате от тях или не, зависи изцяло от вас. Енергетиката и творческият ви потенциал са силни. Ще можете да довършите сложни занимания, които по някакви обективни причини са били в застой. Избягвайте контактите с непознати. Не запълвайте всичкото си свободно време само с домашни и битови задачи. Организирайте си подходящи спортни занимания или разходка сред природата. Въздържайте се от пътуване на дълги разстояния, ако не е абсолютно необходимо. Поддържайте финансовите си сметки изрядно. Допълнителни приходи е възможно да получите от колективна дейност, извършена преди време. Деловите контакти ще са обещаващи по отношение предстоящите споразумения.

Близнаци

Периодът ще е видимо успешен за представителите на вашия знак, занимаващи се с интелектуални и творчески дейности. Всички останали ще повишат работоспособността си, ако редуват еднообразните и монотонни занимания с делови срещи, професионални дискусии и от време на време леко променят обстановката около себе си. С по-малко усилия ще се справят работещите в режим „хоум-офис“. Организацията на процеса работа-почивка ще зависи изцяло от тях и ще могат да поддържат устойчив тонус и добра физическа кондиция. Обстоятелствата може да ви принудят да направите непредвидени разходи и да прибегнете до финансовите си запаси. Преценете взискателно дали наистина си заслужава. Не се разсейвайте с второстепенни занимания и не омаловажавайте собствените си грешки. Коригирайте ги своевременно и те ще останат незабелязани.

Рак

Ще ви е нужна малко повече мобилизация, за да постигнете целите си. Сложните ситуации, с които се налага да се справите всъщност ще са полезни. Ще ви дадат възможност да извадите наяве скритите си таланти, а това не е без значение. Следвайте интуицията си, а не чужди съвети, които може да не навредят, но няма и да помогнат. Интересното е, че с лесните занимания ще напредвате бавно, но при комплексните, изискващи сериозни усилия, ще направите повече от една решителна крачка в предпочитаното направление. Не прекалявайте с разходите за луксозни и екстравагантни предмети. Ако се налага да купувате подаръци, не залагайте на цената, а на посланието.

Лъв

Поредица случайности през тази седмица ще ви накарат да се замислите за индивидуалността си. Много е вероятно да установите, че се занимавате съвсем не с това, което предпочитате. Че самоопределението и духовните ви търсения са в застой. Че целите, които в момента преследвате не ви удовлетворяват. Ще сте доста по-чувствителни от обикновено и ще ви е много лесно да различите хората, които са искрени с вас от онези, чиято цел е да се възползват от вас за собствена изгода. Подобна ситуация е леко натоварваща, но затова пък ще ви подсказва несъмнено най-правилните решения. Приходите ви ще са правопропорционални на вложените усилия. Може да не ги получите на момента, но със сигурност ще сте си ги осигурили в близък план. Ограничете разходите само до ежедневно задължителните.

Дева

Предстоят промени, които ще се случат независимо от желанието ви и от това дали сте подготвени за тях. Приемете ги спокойно, разумно, обмисляйте задълбочено евентуалните последствия. Ще засегнат едновременно както професионалния, така и личния ви живот, но по различен начин. Докато в личен план обстановката може да се окаже приятно спокойна, то на работното място напрежението на моменти ще се покачва спонтанно. Събитията невинаги ще отговарят на предположенията ви, но това не означава, че трябва да се гневите и да се опитвате да „прескачате сянката си“. Енергетиката ви е стабилна, ориентирайте силите си към градивни действия. Анализирайте преживяното и събирайте информация за предстоящото. Финансовото ви положение ще е стабилно. Печеливши ще са инвестициите, насочени към интелектуалното ви развитие.

Везни

Енергия и мотивация не ви липсват, но ако не намерите точната граница между желания и действителност, ще си създадете проблеми. Придържайте се към реалността и инвестирайте сили не само в текущата работа, но и в духовното си развитие. Анализирайте навиците си и помислете дали някои от тях не ви пречат да подобрите уменията си и дали не е време да поработите по въпроса. Не всичко ще се случва гладко и от първия път, но ако вярвате в себе си няма начин да не се справите. Дори да се откажете от някоя идея, това трябва да е по ваше убеждение, а не под външно влияние. Финансовото ви състояние ще е леко нестабилно. Приходите и разходите няма да се застъпват, а по-скоро ще се разминават във времето. Въздържайте се от скъпи покупки поне до почивните дни.

Скорпион

Погледнете календара. Може и да се изненадате, но годината е към своя край, което означава, че е време да обърнете поглед назад, към отложените занимания. Както силите, така и вдъхновението ви са на ниво. Никакви подробности не биха ви убягнали, никакви загадки не биха ви затруднили. Значи е време да ориентирате вниманието си към онова, от което към момента сте се страхували, да оправите грешките, да поемете съдбата в собствените си ръце, да покажете на какво сте способни, да намерите нови начини за реализация. Спомнете си какво дадохте и какво получихте. Помислете дали има заеми, с които сте услужили, а още не са ви се издължили, и си ги потърсете. Не ги отлагайте. Никой не може да се погрижи за интересите ви по-добре от самите вас.

Стрелец

Съчетайте принципите и интуицията си с чуждия опит. Сравнително често ще попадате в необясними и нелогични ситуации, в които ще е трудно да се ориентирате. Придържайте се към правилата и не разчитайте на уверения, които сте получили преди време заради оказана от вас услуга. Най-добрите резултати ще дойдат от собствените ви усилия и при изпълнение на познатите рутинни задължения. Не се заемайте с нищо ново, ако предварително не сте си създали алгоритъм на работа и не сте си осигурили почти изцяло необходимите ресурси. Контактите с колеги и партньори на моменти може да са конфликтни. Не си изпускайте нервите. По отношение на финансите ще се наложи да се справите с някои неуредици. Ще са по-скоро технически (изгубена карта, механична грешка), отколкото платежни, но ще ви струват време и тревоги.

Козирог

Предстои един доста интересен период, който ще изисква от вас да действате едновременно решително и обмислено. Не се надявайте на „втори шанс“, което с други думи казано означава: не чакайте, не се бавете, а се възползвайте от благоприятните моменти незабавно. Преживяванията ще са разнообразни и преобладаващо положителни. Ще получите първите резултати от свършена преди месец-два работа и те определено ще ви зарадват. Не обсъждайте намеренията си с околните, за да не се опитат да ви разколебаят за реализацията им. Отделете време за почистване и подреждане както на физическото, така и на информационното пространство около себе си. Ще разполагате с удобни варианти за извършване на валутни операции, прехвърляне на средства от едни сметки в други, погасяване на заеми. Оформяйте финансовите си сделки самостоятелно.

Водолей

Интересно е да се отбележи, че представителите на вашия знак изразяват чувствата си по един твърде нестандартен и често доста объркващ начин. Не е лесно да се разбере дали някой ви е наистина симпатичен или привидно милото ви отношение е просто ирония. От друга страна пък, често сте склонни да се държите грубо именно с хората, които ви привличат най-силно. Ще си помогнете много, ако през тази седмица се съобразявате с характера на събеседниците си и не поставяте на изпитание търпението им. Контактите ще са интензивни. Не обсъждайте плановете си, особено най-амбициозните, а бъдете готови да реагирате гъвкаво и да направите някои дребни компромиси, които след време ще се окажат изключително полезни. Не се изкушавайте да харчите за щяло и нещяло. Приходите ви ще са достатъчни, заделете част от тях за дългосрочен резерв. Ако имате намерение да правите скъпи покупки, разчитайте на собствения си избор, а не на чужди препоръки.

Риби

Едно от условията за напредък през тази седмица е да подбирате внимателно събеседниците си. Обсъждайте проектите си само с онези, които вярват във вас и винаги успяват да ви окуражат. Ако успеете да преодолеете собствените си съмнения, ще установите, че няма нещо, което да не ви е по силите. Направете разлика между прилагане на чужд опит и следване на чужди съвети. В първия случай използвате нещо, което е доказало ефективността си, а във втория има вероятност да повторите нечия грешка. Правилният режим на работа и почивка ще ви осигури трайна работоспособност. Изразходвайте средствата си икономично. Не се страхувайте да участвате в различни нестандартни инициативи. Ще ви дадат възможност да разгърнете потенциалните си умения. Допълнителни приходи може да получите именно от тях. Не давайте гласност на намеренията си. Не е изключено да привлечете към себе си хора, които искат да ви навредят или пък да се възползват от придобивките ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари