IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ви пречи да бъдете щастливи в любовта според зодията?

28 ноември 2020 19 30

Често причините за проблемите във връзката са у вас

Снимка: Istock

Перфектни любовни истории има само в приказките. В живота трябва да сме готови за изпитания във връзката с друг човек. Той има свой собствен характер и поглед към живота.

Според астролозите всяка зодия притежава качество, което ѝ пречи за щастието в любовта. Хубавото е, че всичко е поправимо и зависи от нас.

Овен – вашето вечно „Аз“

Овенът може да се обади в последния момент и да отмени среща, защото приятелите му са се обадили за готино парти и не иска да го пропусне. Овните са упорити, обичат да вървят по своя път, а още по-добре – да прокарват нов път. Това работи чудесно, ако вашият партньор приема на 100% това желание за независимост. Ако не, и вие, и човекът до вас ще изпитате известно разочарование във връзката.

Овните винаги поставят себе си на първо място, но и се съревновават непрекъснато с околните. Следващия път, когато стъпите на газта и се втурнете напред, уверете се, че партньорът ви все още ви следва. И спрете да го виждате като състезател. Вашият любим не е враг, а съотборник. Отнасяйте се по подходящ начин.

Телец – желание за зона на комфорт

Телецът обича да се чувства удобно във връзката. Дори на срещи са готови да ходят в един и същи ресторант, ако им харесва. След като установят, че нещо работи отлично, те повтарят тази рутина всеки ден. Няма нищо лошо в това да създадете комфортен живот около себе си, както и да се чувствате спокойни и уютни в любовта. Но ако искате връзката да продължи дълго време, трябва да ѝ дадете възможност да расте и да се развива. Помислете какво можете да направите, за да съживите любовта си с любимия човек. Със сигурност ще процъфтява и ще става по-силна.

Близнаци – флиртуващият ви характер

За вас е много важно да изградите правилно комуникация с избрания човек. Факт е, че Близнаците искат спътник, който е едновременно много интересен за тях и в същото време лесно приема флиртуващия характер на знака. Когато Близнаците си чатят, флиртуват и се смеят силно с всички, които попаднат в полезрението им, любимият им може да полудее от ревност и да се чувства изоставен. Трябва да сте сигурни, че вашият любим разбира, че флиртът с другите не означава абсолютно нищо за вас и не застрашава вашата силна връзка.

Рак – вашата емоционалност

Представителите на този знак лесно проливат сълзи за случващото се. За съжаление, приемането на всичко твърде лично може да превърне всяко малко нещо в истински емоционален тест. Те трябва да се научат да бъдат сериозни и практични.

Повярвайте, понякога вашият партньор наистина не вижда текстовото съобщение, не чува обаждането и не помни какво сте казали за него. Не се обиждайте и разстройвайте точно за това.

Лъв – вашето его

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и да са най-добрите във всичко. Но в една връзка не трябва всичко да е свързано с вас. Партньорът ви не може безкрайно да ви обсипва с комплименти и да се възхищава на всеки жест. Ако можете да разберете това и да се примирите, съвместният живот с вас ще стане много по-приятен. И не забравяйте от време на време да правите комплименти по същия начин и да се възхищавате на половинката си.

Дева – вашето „да направиш всичко перфектно“

Девите са известни перфекционисти. А постоянното установяване на недостатъците на партньора не е добро за любовните отношения. Ако човек не отговаря на определените стандарти на Девата, тя определено ще разкаже за това.

Да, вие не се опитвате умишлено да бъдете груби или да критикувате, а искрено искате да помогнете и вярвате, че правите всичко възможно. Но за една топла и силна връзка, трябва да се научите да виждате цялата картина, а не да бъдете фиксирани само върху дребни неща.

Везни – вашият страх от дисбаланс

Толкова се стремите към хармония и баланс, че се опитвате да изгладите всякакви различия. Отново и отново казвате на партньора си малка лъжа, за да избегнете конфликти и да не навредите на отношенията ви. И наистина искате всичко по някакъв начин да се разреши от само себе си. Може да забележите сигнали за опасност за връзката и в същото време да чакате до последно обстоятелствата да се променят. Най-големият ви урок в отношенията е да се научите да изразявате себе си. Ако искате нещо да се промени, кажете го. Откритостта и честността в изразяването на чувствата ви ще ви позволят да израствате като личност.

Скорпион – вашият проблем с доверието

Скорпионите се „хранят“ с енергията на драмата и афекта. Понякога могат да направят сцена на ревност, кавга или скандал, само за да имат какво да обсъждат и да не скучаят. Но ако искате дълга и дълбока връзка, за вас е жизненоважно да контролирате тъмните си импулси. Доверете се, че партньорът ви е искрен с вас и ви обича. Научете се да се отпускате и да намирате емоционална стабилност в отношенията.

Стрелец – вашето търсене за „нещо ново“

Стрелците са гладни за приключения. И една от най-големите пречки в любовта може да бъде желанието за „нещо друго“. Харесвате хора, дошли от други страни, които говорят други езици, които имат различни духовни вярвания от вашите. Жаждата за знание е вашата силна черта, вие лесно приемате възгледите и различията на другите хора. Но трябва да разберете, че всеки човек е огромен свят, който се отваря постепенно. Ако намерите някого, когото обичате, дайте си време да бъдете по-дълго с него от обикновено. Колкото по-дълго сте с него/нея, толкова по-невероятни нови черти в характера и природата на любимия човек ще откриете.

Козирог – вашата близост

Почти невъзможно е да се разграничи влюбеният Козирог от този, който не е влюбен. Като земен знак цените практичността, стоите здраво на краката си и мразите да споделяте своите чувства. Но вашият любим човек трябва да види и да разбере какво чувствате, иначе как и на какво да основавате вашата връзка? Научете се като двойка да сваляте сериозността и тежестта на отговорността, да слушате какво се случва във вас и да го споделяте с любимия човек. Понякога. Вашата половинка с удоволствие ще отговори.

Водолей – вашият нетрадиционен подход към любовта

Любовта, разбира се, се изразява по различен начин за всички. Но Водолеите успяват да го покажат с много ексцентрични жестове (думи, действия и т. н.). Не обичате да следвате обществените правила, обичате да изненадвате. Но понякога това притеснява партньорите, които са свикнали да виждат по-традиционни изрази на чувства. Не всички са толкова ярки и необичайни като вас. Те се плашат! Сега, когато Водолеите знаят за това, просто трябва да намаляват степента на своето ексцентрично любовно поведение и от време на време и да показват по-познати потвърждения за любов.

Риби – идеализирате партньора си

Влюбените Риби боготворят своя избраник. Той има много предимства, без съмнение. Но Рибите са склонни да отплуват във фантастичния си свят и да бъдат много разочаровани, когато нещо се обърка, когато се промени идеалният живот, който са си представяли. Що се отнася до любовта, уверете се, че виждате партньора си такъв, какъвто е и не му приписвайте ненужни качества. Всеки от нас има както предимства, така и недостатъци. От тяхната комбинация се формира самата личност, която обичаме.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 3 години )